:D


Mollie och moster


Härlig lördag

Igår (15/10) Hade jag mina föräldrar och syster på besök här hos oss. Pappa och mamma hjälpte Micke att bära saker till våran nya bostad. Jag och min syster var kvar hemma med Mollie och hade det mysigt med henne. När dom hade burit upp det mesta,så käkade vi pizza och bara hade det allmänt trevligt <3 På kvällen kikade vi lite på bingolotto innan dom skulle åka hem. Vi följde dom till stationen och vinkade av dom och sedan promenerade vi till Ica supermarket för att handla lite lördagsmys . När vi kom hem tittade vi på Beck som gick på 7:an och sedan blev det en varm dusch. Idag märkte man tydligt av att hösten är här,det var väldigt kallt ute,men ändå så där mysigt som det är på hösten när bladen är så där färgglada på träden och det ligger högar av löv på marken <3 Älskar hösten! Detta är Mollies allra första höst,så den är lite extra speciell. Nu blir det snart sängen,börjar bli trött :) Natti natt Bloggen!!!

Natti bloggen!

Nu blir det sängen för denna lagom slitna mamman :) Imorgon kommer min mamma på besök och då ska vi till öppnaförskolan för att göra hand och fotavtryck I gips med Mollie. Roligt för henne att se hur liten hand och fot hon hade när hon var liten ,sen när hon är större♡ Idag hämtade Micke nycklarna till våran nya bostad :) känns härligt! Ska eventuellt upp dit och lämna lite växter i morgon. Nu blir det att försöka sova....om vi får för Mollie ;)

soffmys

Sitter i soffan med mina älsklingar och tittar på film ( Den ofrivillige golfaren) och äter gott. Har varit en lugn och fin lördag.

Kärlek ♡


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus