Otur,otur otur

Ja idag hade vi otur igen med en köpare Han köpte mopeden för 1500  kr ,men lämnade tillbaks den ... Så nu får den stå här ute tills någon annan vill ha den..om inte någon stjäl den.. Jag bryr mig inte längre.

Bilder från idag

 

Collage

 

Jävla idiot.

Micke åkte till kävlinge för att sälja en moped till en som ringde och var intresserad. Ha prutade ner priset från 2500 kr till 1500 kr,men sen dök han inte upp.Ha ursäktade sig med att han inte fick tag i något släp i Hörby.,men sånt borde han väl ha fixat innan. Tycker det är jävligt dålig stil att uppta någons tid på det viset. Blocket är en jävla skitsida och den mannen är ett stort rövhål rent ut sagt.

Hej bloggen!

Det har hänt lite sen sist. Micke har börjat på ett annat jobb som han trivs väldigt bra på,Bella har fyllt 4 år och Mickes pappa har gått bort. Både bra och tragiska saker har hänt,men mest bra. Nu är sommaren här. Juni månad är här om bara några dagar. Ser fram emot Juli månad för då ska vi ut och resa. Känner mig nyfiken på allt som ska ske. Vi ska också köpa ny inredning till lägeheten :) Kasta ut det gamla och köpa nytt :) Kommer bli jätte bra!

Hej bloggen

I går fick vi veta att Mickes pappa Karl gustav har avlidit. Polisen kom hit.

:) 2013-2014

 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus