Hemresan


Ditresan


Bilder från Danhostel i Fredrikshamn


Lite bilder från Fredrikshamn


Resa till Fredrikshamn

I fredags reste vi till fredrikshamn /Danmark och sov över till lördag. Vi hade så trevligt och roligt ,och Mollie trivdes mycket :) Vi gick inne i centrum,käkade gott,gick till palmestranden ,där Mollie badade i havet för första gången. Hon älskade det ! Vi bodde på ett mysigt Hostel som låg centralt. Jättetrevlig personal ,mysigt rum. Vi käkade aldrig frukost där,vi gick istället till fötex och köpte mat,som vi åt ute i det fina vädret. Vi kom till fredrikshamn vid 11.15 tiden på fredagen och åkte hem med stena danica kl 20 på lördagskvällen. Längtar tillbaks, men vi kommer eventuellt åka dit snart igen och sova över på samma Hostel. Lägger upp lite bilder senare eller en annan dag på bloggen .

Mitt vardagsrum /Ny soffa+soffbord

Idag kom våran nya soffa +soffbord som vi beställde från Mio i maj månad. Äntligen! Är sjukt nöjd. Nu börjarjag bli rätt nöjd med vårat vardagsrum, bara några detaljer kvar. Nästa projekt blir köket. Nytt köksbord bl.a och gardiner och nån vägghylla. Tog lite bilder på hur det ser ut just nu i vårat vardagsrum.

Kärleken till sitt barn

Kärleken till sitt barn är en kraft,starkare än någon annan kraft. Sitter och tittar på bilder på mitt älskade barn och känner hur gråten är på väg. Tänk om något skulle hända henne? Tänk om någon gör henne illa? Älskade lilla barn,jag älskar dig mer än själva livet. Du är ljuset i mitt liv,glädjen och min stora kärlek. Tänk att du har legat i min mage och växt till dig och nu är du snart 2 år om en månad <3 Älskar dig.

Mollie ville hellre ha trosorna på huvudet :D


Världens goaste unge ♡


Från i Måndags


Grattis på 40 årsdagen älskling ♡

Idag fyller min älskade sambo 40 år. Grattis älskling ♡

Härlig Måndag ♡


Lite fika på burgerking


Mollie på öppnaförskolan/ semester ♡

Andra dagen på första semester veckan,Mollie fick gå en sväng till öppnaförskolan för att träffa lite barn och rita och måla. Det tyckte hon var jätteroligt. Hon gick fram och pussade en flicka i Pannan. Hon är en liten Pussgurkan. Väldigt snäll mot andra barn,särskilt barn som är yngre än henne. Vi har inget större planerat denna veckan,vi tar dagarna lite som dom kommer nu den första veckan och det känns underbart.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus