Kvällspromenad i fina sköna kvällssolen 😍




sant ❤👍



❤💞💕



Regn Regn Regn



Min stora kärlek ❤😍 25/5









❤😍🙏☝️👍



8 år tillsammans

Igår firade vi 8 år som par. Känns helt underbart💞💕





kul dag i Trollhättan

Hemma efter en jättebra dag i stan med familjen och pappa. Åt på thairesturang, åt en 3 rätters och  när vi ätit klart gick vi på stan och tittade på snygga bilar . Nu är man trött,men väldigt nöjd 😁



Humor 😂🤪😁





Ju äldre jag blir ....



värt att tänka på



😍👍😀



knock knock 😂





river vägg



❤👍😍



karma ☝️👍



kloka ord



obalans

Har senaste tiden känt mig lite ur balans och jag gillar det inte. Jag är en person som gillar att ha kontroll över saker och ting och när jag inte har det kan jag ibland tappa fotfästet och hamna i obalans. Alla dagar känns konstiga och jag är väldigt trött och ofokusera och sover oroligt. Ser jättemycket fram mot semestern i Juli, men jag vill samtidigt inte att tiden ska gå för fort. Har så många planer i sommar med Min älskade man och dotter 💞 Jag och Micke skulle verkligen behöva sova ut ordentligt och hämta energi,Så det får gärna bli helg snart.  Den 25 maj har vi varit ett par i 8 år 😍 Det ska vi såklart fira. När man är i lite obalans och alla dagar känns konstiga,Då är det bra att man har roliga saker att längta till ❤💕😍 Avrundar här. Kram bloggen.

💞





Vi två ❤💞😂 #Mor&dotter



Tankar och fantasier

Ibland fantiserar jag om hur det skulle vara att kunna göra sig osynlig 😂 Tänk så häftigt att kunna göra vad man vill utan att man syns. Man skulle kunna bo precis vart som helst,hemma hos vem som helst och ingen skulle märka. Tänk så mycket man hade fått se och höra och hur många människor man hade kunnat hjälpa i hotfulla situationer ,utan att förövarna hade kunnat göra något,För det är svårt att skydda sig mot något/ någon man inte ser. Tanken är lockande 😂🤔🙄

vi två 😍😍😍💞💕






😂😍













❤Du är så mycket större 💕



Lördagsmys 😛🤤😍🥰



Rolig! 😂


HUNDENS DAGBOK: 
07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!

KATTENS DAGBOK 
783:e dagen i fångenskap...
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.
Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna.
I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.
På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.
De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.
Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar.
Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.
Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias

Välkommen Maj❤🌻🌷💕💞



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus