Helgen som varit

I går kom mina föräldrar hit. Jag hade jätte roigt med dom. Vi fikade med sockerkakor som jag och micke hade bakat,vi åt pizza   med räkoroch var ute en hel del och kollade även på stället vi ska flytta till..  När dom åkte hem  färgade jag håret  rött på kvällen. Jag saknar dom jätte mycket,men vi ses förmodligen nästa månad.

Glad midsommar

 

Sjuk

Vaknade av att jag var snuvig och hade begynnande feber. Jätte jobbigt! Skit varmt i sovrummet och nu skitvarm i kroppen. Känns inte alls roligt!

Kärlek

 

Collage som jag har gjort

 

3 årsen

Idag är det exakt 3 årsen Min älskade Micke hämtade mig till skåne. Jag minns det som i går.  Jag släpade mina väskor till stationen, Hade packar kläder som skulle räcka i 2 veckor,för det var först bara planerat att jag skulle vara där på besök i 14 dagar,men så blev det inte. Två veckor blev 3 år :)
Hur som helst... Först kunde vi inte hitta varandra vid stationen. Micke sprang runt och letade och letade och till sist satte jag mig ner med mina väskor och då kom han bakom mig,satte sig på huk och kramade om mig bakifrån. Den känslan av hans armar som omsvepte mig är en känsla jag aldrig kommer att glömma. Vilken värme! vilket pirr! :) Underbart....  Kände mig som den mest älskade i hela världen.
Många timmar hade vi att slå ihjäl i Göteborg innan tåget skulle gå.  Ungefär 7 timmar. I 7 timmar vandrade vi runt i Göteborg i världens hetta. Det var en jätte varm juni dag och om jag inte minns fel,så var det många skolor i stan som just den dagen tog studenten. Pirrigt,varmt och massa oväsen :)
Jag minns att vi gick upp på skansenkrona och la oss i gräset. Blev även en runda till slottskogen.
Solen sken och vi var så förälskade..   Timmarna gick.Vi käkade hamburgare och började bli rastlösa. Till sist kom tåget.Jag klev på med med spänning. Resan gick bra tills jag blev kissenödig och fastnade på toan,så när jag senare verkligen behövde gå pga överfylld kissblåsa,så fungerade inte toan och eftersom öresundståget inte stannade i kävlinge där vi skulle av ,så fick jag hålla mig tll lund.
Ungefär i en och en halvtimme. Snacka om tortyr!   Det värsta jag vet är att vara akut kissenödig :D
Underbart var det när vi väl kom till lund och jag fick tömma blåsan på en  av centralens alla toaletter.
Sen var det bara att kliva på ett pågatåg och åka till kävlinge. Resan gick fort med pågatåget.
Bara 7 minuter,sen skulle vi av. Minns hur det kändes och hur det luktade när vi klev av i kävlinge och skulle bege oss hem till lägenheten. Jag var så pirrig och positivt nervös. 
Det var varmt och luktade klippt gräs. Luften var  sommarfuktig och himlen var lite små rosa av solen som för en stundsen redan hade gått ner. Det kändes skumt...Jag var i skåne! Ja jag var faktiskt i skåne.
När vi kom till dörren som gick in till lägeheten,så sa Micke: Välkommen in i stugan :)
Kände mig riktigt välkommen faktiskt :) Gillade det jag såg.  Historien är längre än så,men jag har inte ork att ta med allt :D   Men kan ju säga att det var en av dom gladaste dagarna i mitt liv och sen dess har jag bott här nere i skåne :) <3

Regn och begravnings cermoni.

Idag har Mickes pappas minnescermoni med urna hållt i kävlinge. Känns kontigt. Det regnar och jag får känslan av att det är änglar som gråter över denna dagen. Dropparna slår mot rutan och här sitter jag och väntar på att Micke slutar jobbet och ska bege sig hemåt,vilket han gör snart om några få minuter.

HA HA HA

Linda är nog stans mest svartsjuka tjej. Varje gång hennes man hade
varit ute, sökte hon igenom hans kavaj som den värsta detektiv och
hittade hon det minsta hårstrå, så blev det ett förfärligt rabalder. En
kväll när han kom hem kunde hon trots sitt ivriga letande inte hitta ett
endaste hårstrå varpå hon gråtande utbrast:
- Jasså du, till och med flintskalliga fruntimmer!

Älskar dig .Du lyser upp mina dagar.Tack för att du finns.

 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus