Tillfäg sjö i Uddevalla ..... Översvämning


Tack för denna helgen älskling <3


Första Advent


Beautiful Christmas


I Really do :)


Fredag och glöggkväll <3

Äntligen fredag! Som jag har längtat. Nu har jag min älskling hos mig hela hela långa helgen! :) (Woohoo) Ikväll blir det glögg och "Julmackor" Vörtbröd med skivad julskinka och senap. Blir även skumtomtar. Micke köpte en blinkande ljusslinga idag som vi ska sätta upp. Älskar saker som blinkar! Just nu är Micke ute och handlar och jag sitter och lyssnar på julmusik. Min favoritlåt som jag älskar är Chris Rea och låter Driving home for christmas. Tycker att den är så fin och mysig. Längtar till julafton när jag hör den! Tänk detta är 5:e julen med min älskling :) <3 Är så otroligt lyckligt lottad som har honom. Vad hade jag gjort utan honom? Han har gjort mitt liv så mycket bättre :) Innan jag träffade honom trodde jag aldrig att jag skulle hitta den rätta. Att jag skulle få fira julen utan pojkvän i resten av mitt liv,men så kom han in i mitt liv och jag vågade lita på någon igen. Jag kände mig hel igen.... Nu har det gått över 4 år och nästa år har vi varit ihop i 5 år <3 Julen påminner mig extra mycket om hur lyckligt lottad jag har varit och är. NU kommer kärlek snart hem och vi ska mysa med glögg och pepparkakor och mackor. Ha det gott bloggen!!!

Julpyntat lite :)


<3


En månad kvar till jul. Tomtarnas högtid ;)


Vinterbild


Längtar till julen

Jag har fått en sån stor jul längtan nu. I morgon ska vi eventuellt köpa hem massa julgranspynt och julgran (Plast) och adventsstjärnor i olika färger,ljusstakar,bordsgran,ljusslingor,julgardiner,tomtar :) Har sett att många redan har satt upp,men i år ville vi vänta lite eftersom vi har varit så tidiga alla andra år. Jag är verkligen en stor julnörd. I år blir det extra roligt då nästan all våran juldekoration kommer att vara nyköpt. Vi började ju om på nytt när vi flyttade hit till Uddevalla. Mest ser jag fram emot att pynta granen. Åååååh är så exalterad!!!! :) Älskar allt som har med tomtar och julbelysning att göra..och granen är extra helig för mig ;)

julgranständning och ljusinvigning

Idag har jag mamma och Micke varit på julgranständning och julljusinvigningen här i Uddevalla. Har varit en mysig dag. Saknar henne. Hon köpte massa mat till oss och så fick jag en fin vägg klocka. Tack Mamma. Blev tomt utan henne här. Nu har jag ont i huvudet. Beror nog på kylan.Har även snöat lite idag. Snart dags för att sova. God natt bloggen.

Sliten

Hej bloggen! Jag är sliten :.... Av ingen anledning egentligen... November kan jag tycke är en väldigt tråkig månad.... Oktober har sina vackra färger,december har all dekoration och det vita guldet,medans november inte har så mycket att erbjuda mer än slitage på både humör och kropp... Får gärna bli advent så man kan sätta upp julpyntet ...Då blir jag 7 år på nytt :)

Longing for the first snowflakes


<3

Jag älskar att jag är så lite formad utav samhället som man kan bli. Att jag väljer en helt annan väg och ser saker som andra inte ser. Tar vara på saker andra inte märker av. Skulle aldrig vilja följa med strömmen. Aldrig gjort,kommer aldrig att göra. Inte ens trots att många ser mig som konstig. Jag är inte konstig,jag är inte knäpp,jag låter bara inte samhällets normer forma mitt liv och bestämma vilken väg jag ska välja. Bara jag vet vad som är rätt för mig. Bara jag avgör vad som är god livskvalité för mig mig. Anpassa sig får andra göra (Sa dinosaurien) :)

Sant!


Ett helt annat liv,en helt annan tid

För sju årsen bodde jag på denna gatan som jag bor på nu. Jag var relativt nyinflyttad och kände mig stolt. Det känns som ett helt annat liv.... Brukar ofta gå förbi huset där jag bodde och snegla upp mot fönstret där jag bodde och det känns konstigt. Har jag verkligen bott där? Mycket har hänt sen dess och jag har bott i många lägenheter efter det fast med min nuvarande sambo.... Trodde aldrig att jag skulle få se denna staden igen efter att jag flyttat här i från,men här sitter jag några år senare.....På samma gata fast i ett annat hus. 2012 började jag att fantisera om hur det skulle vara att bo här med Micke. Tänk om det hade varit annorlunda att bo här med honom? Trodde bara att det skulle förbli en fantasi,men nu är det verklighet.... Nu bor vi här och det känns underbart. Inte alls lika ensamt,inte alls lika tråkigt och bäst av allt det känns inte förjävligt. Då var då,nu är nu..... Ett helt annat liv,en helt annan tid.

Fredagen den 6 Nov

Idag åkte Mikael hem. Han har varit här under en veckas tid och vi har haft det väldigt bra. Den 31 okt Hade vi Halloweenmys med godis,nachochips med dip,kebabtallrik,pizza och massa annat. Tittade även på en zombiefilm innan vi lade oss för att sova. Under veckodagarna umgicks vi. Var ute mycket och gick,såg roliga grejer på datorn,kollade på dokumentärer,hade kvällsmys med pizza,lagade även mat och mycket mer. Kommer sakna honom rejält,men han kommer hit igen den 27 Nov. Den 29 ska vi på skyltsöndag inne i byn :) Ser mycket fram emot det faktiskt! :) Nu ska jag snart käka och bara ta det lugnt med älsklingen <3

Hahahah :D


All kärlek är bra kärlek <3


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus