Längtar till sommaren :)

Jag längtar som fan till sommaren. Gick alldeles nyss en promenad till hamnen med Micke och fick helt plötsligt en sådan sommarlängtan. Redan nu börjar man att känna lukten av gräs och andra växter. Vårlukt helt enkelt. Brukar väl alltid komma runt denna tiden några veckor innan påsk.  Det är så skönt att kvällarna blir ljusare och man riktigt känner hur vintern rinner av en. Jag kan faktiskt bli lite vinterdeprimerad så där efter jul och nyår. Speciellt i Januari-februari och en bit in på mars,innan våren börjar sätta i gång på riktigt. Nu ska jag snart lyssna lite på p3dokumentär :) Puss och kram bloggen!

Lördag och Jätte trött...

Sov typ ingenting i natt :D Vi låg och pratade och diskuterade och läste...Jag hade druckit alldeles för mycket kaffe och det reagerar min kropp inte särskilt bra på :D  men med ögon stora som tefat och lika röda som rosor,så lyckades jag till sist somna in... Eller somna in lät lite sorgligt :D

Tänker så det knakar...

 
 

Bara lilla jag :)

 
 

Bilder från idag :)

 

Upp och ner och förvirrad.

Det har nästan gått 3 år. Jag har börjat smälta allt och då väljer du att höra av dig till min syster.
Du sa att du undrade hur vi mådde. Varför? Du brydde dig inte då,varför undrar du nu?
Känner mig förvirrad. Du är fan inte klok!  Du är värre än jag trodde.
Man får bara inte höra av sig efter 3 år och kläcka ur sig sånt.
Inte när man har fördärvat någon genom att bara dra efter 5 år.
Det borde vara förbjudet. Facebook borde vara förbjudet.
Ingen går säker. Borde finnas en exlag på nätet:
 "Sök inte upp ditt ex om du är eller har varit ett rövhål"

Happy birthday

 

25 årsdag!!

Jepp! idag fyller jag 25 år :) Inte illa pinkat måste jag säga ... Att man har  överlevt 25 år  är ett under rent ut sagt. Det har inte alltid varit enkelt :)   Känner mig stolt :) Jag har ändå hunnit med en del... Nu satsar jag på 25 år till... Minst :) men 25 år till att börja med!

HIstoria

En man och hans överviktiga  kvinna hade dejtat i några år och kvinnan tyckte att nu var det på tiden att han lät henne träffa hans föräldrar.
 
 
Kvinnan- Skäms du för mig?
 
Mannen- Nej men jag är bara rädd  över hur dom ska reagera när dom får se att kvinnan i mitt liv väger 260 kg.
 

Kvinnan- jag vill iallafall träffa dom så du har inget val. Antingen åker vi dit eller så är det slut. Det värsta jag vet är rädda  killar som inte vågar stå för sina val här i livet.
 
 
 
Det gick ett par dagar när dom till slut kom i väg. Det blev bråk i bilen på vägen dit och när dom väl var framme vid dörren hos föräldrarna,så var humöret inte direkt på topp.  Dom ringde på dörren... Mannens mamma öppnade dörren förväntansfull,men  tappade hakan när hon fick se vad henens son hade släpat med sig..
kvinna  som redan var på dåligt humör blev knappas gladare av att se reaktionen  och fräste:
 
 
Kvinnan- Men kolla på din son då! Han är ju ett stort skämt!
 
 
Mannen- . men mamma varför ser du så chockad ut? Du har väl alltid vetat att jag har "Bred humor"
 
 
 
 
-   *PANG*
 
 
 
Mannen- AJ SOM FAAAAAN!!!!
 
 
 
 

Saknar dig

 Mormor jag sakanar dig. Önskar att vi hade träffats mer sista åren. Jag minns allt vi gjorde tillsammans.
När vi åkte till backaplan för att handla kläder till skolstarten. När vi åt glass,när vi åt middag hos er som du hade lagat. När jag sov över hos er och vi åkte till backaplan. När du kom till minfödelsedag. Jag minns sista gången du kom på min födelsedag. Det var för 10 årsen. Du gav mig en ring,en klocka och pengar. Sista gången jag träffade dig var 2008 på min mammas födelsedag. Du skämtade och log. Den sista kramen gav du mig hemma i mina föräldrars hall. Du sa att vi skulle ses på julafton,men du blev sjuk. Sista samtalet  var i september förra året Den 5 september.  Du lät trött och anfådd. Jag frågade dig om du kommer hem snart och du sa att det skulle dröja... Du sa tack för att du ringde.... sen hördes vi aldrig mer. Jag får aldrig chansen att tacka dig för allt du gett. För tiden jag fick tillsammans med dig.....  Det gör ont.

Vatten tornet i kävlinge :)

Jag älskar vattentornet i kävlinge. För andra är det kanske en värdslig sak,men för mig symboliserar det trygghet. Formen,höjden,utsendet och det faktum att den försörjer kävlingeborna med rent vatten.. Det skifftar färg dessutom. På sommaren är det gult som en kantarell,på hösten blir den lila och vacker och på vintern lyser den knallrött...och har en liten gran på toppen som  sprider stämning. Därför gillar jag vatten tornet i kävlinge :)
 

Ett årsen.

I helgen som vart var det 1 årsen vi flyttade in i denna lägenheten. Ett årsen v isläpade hit alla grejer från pilängsrundeln. Känns jätte märkigt. Jag har sovit här i 365 dagar,men det känns som i går jag flyttade in här. Jag minns känlan och jag minns hur konstigt det kändes. Ändå var det inom samma stad. Flytten från kävlinge kändes mer annorlunda,för då var det ändå  till en ny stad,ändå anpassade jag mig bra på pilängsrundeln :) Tog inte lång tid innan jag va r  helt fäst vid lägenheten och kände mig trygg inomhus. Här gick det ocks ganska fort.  Första måndagen i mars förra året,så kollade jag på avsnitt av ullared och böda camping och det gjorde så att jag kunde slappna av. Minns att jag öppnade fönstret när  krigslarmet testades. Gav mig en väldigt skön känsla i kroppen :) och helt plötsligt så kände jag mig väldigt hemma :) Att det redan är ett årsen är ganska ofattbart :) Jag kan erkänna att jag faktiskt fortfarande saknar kävlinge. Jag saknar vissa promenadstigar, sovrummet,att laga mat i köket,baka,äta,badrummet,när vi badade tillsammans i badkaret med tända ljus :) När jag fyllde år där, när vi gick ut på morgonen och handlade :) Känslan av att gå i affärerna där, vägen till ica,våra små sittplatser,  och när man på vägen till ica vid solnedgång tittade mot vindkraftverken som lös och snurrade :) Fridfullt! :)  Det fanns mycket bra :=) Dom där småsakerna var särskilt bra :) Jag har inte riktigt hittat dom småsakerna här.... men som sagt 1 årsen  sen vi flyttade in här... Mycket har hänt sen dess.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus