♡Ska bli mamma


Bilder från 25 Juli


Älskade bella med sin lilla gris <3


Charlie min älskade pälsboll (Ny i familjen) <3


fantasy


12 Juli


Roligt


2 av mina 4 pälsklingar (Bella) (Laban)


Lugn ,men ändå mysig dag

Idag har det varit en rätt lugn dag. Vi började med att köpa fika från wienerkonditoriet och kaffe latte från espressohouse. När vi ätit klart och tittat lite på youtubeklipp,så blev det en tur ut med hunden (Bella) och kaninen (Laban) Det var Labans första gång ute i naturen och han älskade det. Han frossade i sig gräs och bara var allmänt lycklig :) Det är en underbar känsla att se sina djur må så där bra <3 När vi kom hem lagade vi mat. Blev en korvgryta med paprika,rödlök,majs,grädde,curry,pasta, den blev väldigt lyckad :) vad som hände resterande av kvällen vet jag ej,men de blir nog att tända lite ljus och ta ett bad tillsammans med älsklingen <3 Hejdå bloggen!

Tisdag 5 juli


5 Juli

Idag har vi hittills mest tagit det lugnt. Köpte lite goda ost och skinkfrallor från Einars konditori och en kaffe latte från espressohouse som vi åt till frukost idag. Vi vill unna oss lite nu när det är semestertid :) Vädret är ganska ostabilt idag. ser ut som att det ska börja regna På min mobil står det risk för regn- 70% så man våga inte gå ut på en längre promenad ifall att det börjar spöregna.får se hur det ser ut ikväll. Hade tänkt ta med Laban (Min kanin) ut på sin första runda i naturen,men vill inte riskera hans hälsa om det skulle bli skyfall. Just nu är micke och handlar och jag sitter och vilar kroppen. Vet inte riktigt vad vi ska äta idag Tycker att det är svårt det där med mat,speciellt på sommaren då min matlust är sämre pga värme. Jag är mest sugen på apelsinjuice och andra svalkande dycker. Sitter också och längtar efter ännu en kanin,men jag har ju redan 3 och det finns inte plats till ytterligare en till.men jag vill gärna ha en dvärgvärdur eller en liten hermelinblandning . Älskar kaniner!! <3 Nu avrundar jag detta inlägg som inte handlar om någonting särskilt som vanligt :D Hejdå bloggen!!!

Hallå bloggen!

Har nyss kommit upp från ett svalkande bad med min älskling. Jag varit helt svettig efter en mysig stund inne i stan. Kollade lite på marknaden,köpte bl.a med oss lite marknadsgodis hem. Fikade med en ostfralla och en chokladboll från Einarskonditori. Hade jätte ont i benen ,men det fick gå ändå. Det var helt klart värt det. Min älskling har ett väldigt sort tålamod och hjälper mig mycket nu när jag ha så ont i kroppen. Han är helt enkelt den bästa som finns! Har varit en mysig dag hittills och ikväll ska vi eventuellt äta en calzone och mysa med lite godis <3 Nu blir det citronvatten och en mugg med kaffe hejdå bloggen!!!

sanna och kloka ord # Kärlek #


Älskar dig ♡


Vackert


Sommar Sommar Sommar #Semestertid#


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus