Godnatt! sov gott

Nu börjar det närma sig sovdags. Vi är alla tre jätte trötta :) Har duschat och gjort mig i ordning. Älsklingen pumpar upp luftmadrassen som min bror ska sova i. Nattinatt! <3

Hallååå bloggen

Idag är det måndag och det betyder ny vecka. Tycker att tiden går så fort. detta året har gått fort. Nu är vi inne på de sista dagarna i september och snart skiftar vi månad igen till oktober.. Hallåååå stoppa tiden! *Ler* Har inte skrivit så mycket i bloggen denna månaden. Det har mest blivit bilder osv,men en bild säger mer än tusen ord sägs det ju hihi... Well idag kommer min bror hit och det ska bli trevligt. Vi har inte träffats sen Juli,så det var på tiden. Han åker med Micke hem,för Micke jobbar ju i gbg där min bror bor. Hoppas han gillar våra nya möbler. Har ju ändrat om lite sen han var här sist och köpt ny inredning osv... Ha det så fint bloggen!

Kvällsomenad med Älskling och Bella <3 #Solnedgång##Kärlek#


Hösten är vacker!


Godnatt bloggen!


Hemma hos mig


Dagens collage


Tänkvärt

Det är det enda som verkligen betyder någonting. Fin är alla i någons ögon,men glädje är det inte alla som har i sitt liv. Pengar har man för att klara sig,men man kan inte köpa äkta kärlek och sann glädje med sedlar och mynt. Populär är inget man måste vara Det gör dig inte till en sämre människa om du inte är det,blir man det,så blir man det,men då ska man se till att vara det av rätt orsak. Bra att komma ihåg är att kändisskap inte automatiskt betyder att du blir lyckligare <3.

Godmorgon bloggen!


Verkligen inte!


Varje dag <3


Så är det!


<3


LOVE

OVE

I Am only me

I Am Only Me I am only me, that is all that I can be No more, no less, don't second guess. I love, I laugh, I live and cry, I've wished at times, that I could die. Some days I'm funny, others I'm not, Sometimes I'm in overdrive and can't stop. I am a loyal and honest friend, You know that I'll be there until the end. I can be sweet and shy or sassy and bold, I'm quite a handful, or so I've been told. I am not perfect, I do have my faults, Like when I get scared I put up high walls. Or I'm not as forgiving, as I'd sometimes like to be, Because when I hurt, I hurt deeply. My logic is all my own, at times misunderstood, Because I don't always do things for my own good. I have many facets, like a diamond you see... I am only me.

Ny dator och mitt nya databord


Föredrar soffmys eller andra utflykter <3


<3 Bella <3


Bamse önskar trevlig helg :)


Bara lilla jag :)


Välkommen September!

Nu är September månad här och jag känner mig alldeles exalterad över att min favorit årstid är här. Idag för exakt ett årsen flyttade vi in i en etta i centrala Landskrona. Vi hann bara bo där i en och en halv månad innan vi flyttade till Göteborg och nu bor vi i Uddevalla :D Vad sjukt! Mycket flytt på bara ett år. Just nu öser regnet. Älsklingen har åkt till jobbet i Göteborg och jag sitter och tar det lugnt vid datorn. Ha en fin dag bloggen! <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus