Blessings

 

Happy moon

 

Discoteksbranden på backaplan 1998 (Natten till 30 oktober)

 

31 oktober

Sista dagen på denna månaden.  I morgon börjar en ny månad :)    Denna dagen är även känd som Halloween och för alla wiccaner så betyder denna dagen väldigt mycker. Det är nämligen även  samhain idag :) (Info står nedan)
Kommer under denna dagen att lägga upp lite mysiga bilder . Inte minst för att jag gillar det,utan även för att min syster kommer att älska dom :) Hon tycker att dom wiccanska högtiderna är mysiga och jag tror även at hon skulle fira denna dagen om jag inte minns fel :)
 

samhain

 
 

Samhain 31 oktober/Halloween( Wikipedia)

Samhain (högtid)

Hoppa till: navigering, sök
Samhain (högtid)
Typ Högtid
Datum November
Period Förkristen tid
Traditioner Skördefest

Samhain uttalas (/ˈsaʊn eller /ˈsɑːwɪn/[1]; irländskt /ˈsˠaunʲ/ är namnet på månaden november på några keltiska språk. Den skotsk-gäliska stavningen är Samhainn eller Samhuinn (för festen), eller an t-Samhain (för månaden). Samhain är en keltisk skördefest där man firade sommarens slut, och som ofta ses som det keltiska nyåret. Man trodde att gränsen mellan vår värld och de dödas värld var som tunnast under denna tid. Festen började den 31 oktober.

Samhain är också den viktigaste wiccanska högtiden, och är tillägnad de dödas själar. Denna högtid är den första av de åtta i det wiccanska året.

I dag firas halloween samma dag som samhain. Den kristna högtiden allhelgonadagen äger rum 1 novemberoch liknar samhain.

 
 

Bara för att jag kände för det!

 

Torsdagsmorgon :)

Jag hoppas verkligen att jag får mitt paket från Victoria´s secret. Beställde en Body mist (Coconut passion :) Längtar!!!  Men det kommer fömodligen i morgon :) Bara det kommer innan jag åker till Göteborg på måndag.

Killar

Killar kan verkligen vara stora idioter :)  Men det är väl det vi ÄLSKAR med dom ♥  Dom verka inte tänka innan dom öppnar munnen, dom är klumpiga som få, dom visar att dom älskar en på de mesta konstiga sätten,säger fel saker vid fel tillfällen, men ändå kan man inte leva utan dom :) Jag kan iallafall inte leva utan min Micke♥
 
 

Dagens Halloweenbild

 

Mjaaauuuu

 

MIn underbara Bella<3

 

Onsdag

 

Slösa inte tiden på onödig skit!

 

15årsen

Natten till idag var det 15 år sen 63 ungdomar miste livet iden anlagda backaplansbranden. Än idag känns det konstigt att gå på backaplan tycker jag. Jag minns när jag och min barndomskompis gick dit dagarna efter branden för att titta. Ett hav av blommor och ljus låg utspritt runt byggnaden där det hände. Då var jag bara 9 år och kunde inte riktigt förstå vad som hade hänt eller hurpass allavarligt det egentligen var. på 5 årsdagen åkte jag och mina syskon samt deras kompisar till ´lokalen som stod öppen för anhöriga och allmänheten. Minns att  låten  The rose spelades i hela lokalen och det stod glasskåp med personers tillhörigheter och blombuketter samt foto . Det var en hemskt ledsam stämmning och man kunde nästan höra skriken och känna paniken trotts att det hade gått 5 år. Genom att besöka platsen och läsa personers berättelser har jag lyckas få bättre perspektiv och mer förståelse för det som har hänt. Nu har det alltså gått 15 år och det känns som nyligen man läste det på nyheterna. 15 år har dessa ungdomar varit döda och backaplan känns fortfarande så fylld med sorg. När man går förbi minnes monumentet som placerats där,så känner man verkligen att här finns det sorg. En sorg som aldrig kommer att lämna platsen. Sorgen har lämnat ett avtryck som aldrig kommer att suddas ut.  Även om jag inte kände någon som dog där ,så känner jag ändå sorg för dom som dog i branden och deras anhöriga..  Hoppas dom fått vila i frid och jag hoppas även innerliget att Backaplansbranden inte bara ska ses som en katastrof utan även som en symbol som får folk att förstå att man ALDRIG SKA LEKA MED ELDEN!

Dagens klädsel :)

 

2012

 
Tänker ofta tillbaks på stället vi bodde på förra året. Sommaren med Eva, höstpromenaderna med Eva och Micke,lund och massa annat :) Fan vad roligt vi hade!!!  Hittade två bilkder från förra sommaren :)  På mig då alltså :) Bilder jag inte ens visste fanns :) Lustigt!
 
 

wierd


KYCKLING LEVER - "..han lever, han lever, hurra hurra"
BAD SHORTS - inte är de bra inte...
HUGG ORM - Effektivare än att slå den?
BRUNSTENS BATTERIER - något för massageapparater?
SKUM TOMTE - tar klapparna själv.
RÖK FRITT - bolma på bara!
SLÄNG GUNGAN - den är nog trasig.
SJÖ NÄRA TOMT - inte sjönära då?
KASSA SKÅP - inget att förvara något värdefullt i.
HAND TVÄTTAS - före maten.
KLIPP PYTON - har ormar hår?
NACKA NAPRAPATERNA - ta livet av dem!
LÅNG HÅRIG - men kanske snaggad?
BIND GALEN - innan han skadar någon!
SNOR KRÅKA - stjäl en fågel.
JÄST SVAMP - alkoholhaltig?
ETT STYCK MORD - vill ni beställa något mer?
SKYGG LAPP - skraj same?
HÅLL PLATSEN - så ingen annan tar den.
SJUK GYMNAST - kan behöva en sjukgymnast.
MORGON ROCKAR - kväll suger?
BARN UNDER KLÄDER - rädda dem innan de kvävs!
SUPER UNDER STÄLL - dricker alkohol medan han sladdar?
ETT TRUMPET SOLO - tutar lite motvilligt?
FÄRDIG UTBILDAD - skoltrött??

Stormen ...

Igår stormade det som bara den. Takpannor på huset flög ner på gården,träd hade gått av på mitten och t.om bänkar hade välts....   Tur att man slapp gå ut under dagen :)  När vi tog en promenad nyss,så såg vi att rutor hade krosats och massor av träd hade ryckts upp från rötterna både i slottsparken och vid sandvången...  Tur att det inte var så många som skadades :)

Mimmi <3

 
 Kan inte fatta att du är borta. Kommer att kännas tungt när vi är på besök hemma hos mina föräldrar och du inte är där. Dubrukade alltid hålla mig sällskap inne i badrummet där du hade din lilla kattsäng. Du brukade stå på telefonbänken och jama när du ville in och äta. Jag saknar dig fruktanvärt mycket.  Du var så gullig och kelsjuk. Älskade att  vara en del av familjen.  När vi blev dina ägare ,så blev du som en helt ny katt efter att ha levt i tortyr första halvåret i ditt liv.  Du hade gröna fina "strålkastare" till ögon. Tänk vad fort det kan gå. Ena stunden är du bland oss,nästa stund är du borta.   Vi alla saknar dig. Hela familjenälskade dig,även om ditt jamande kunde gå många på nerverna .....  Du finns i våra hjärtan underbara Mimmi. Du var den finaste katten på jorden . Jag önskar att du fick  vara med längre,men nu är du i katthimlen....

vIla i frid mimmi 1999-2013

 
Idag dog våran familjekatt Mimmi. Hon hamnade i bråk med mammas och pappas hund och fanny bet ihjäl henne. Jag vet att det är så naturen är. Hund och katter är inte direkt kända för att gå ihop,men det känns förjävligt. 14 år blev hon.  

Mysig morgon

 
Jag och älsklingen tog Bella på en liten morgonpromenad runt 6 tiden :) Månen lös så vackert och stjärnorna likaså :)  Bella uppskattade verkligen morgonrundan och det gjorde mig så glad att se henne så lycklig. För att hunden ska vara människans bästa vän,så måste människan vara hundens bästa vän :)  

Grattis Alle på födelsedagen.

Idag fyller min pappa år. Önskar honom grattis :)  Inatt ska man desutom ändra om tiden!  Tur att mamma påminde :D

Älskar dig Micke

 

Längtar!

Idag när jag camade med min syrra,så förstod jag hur mycket jagverkligen längtar tills jag ska till GÖTEBORG!   Jag vill promenera runt i stan med syrran och min bror och resterande.  Jag får helt enkelt hålla ut  i en vecka och två dagar till :)
 
 
 
 

:D

 

Halloweenlyktor

 

Fredagskväll :)

 

Fredagskväll :)

Har suttit och camat med min kära lillasyster i kväll :)  Tog ett jugotal bilder på henne via skype/Cam :D Hon tog någr apå mig .... ganska löjliga bilder,men det är skönt att inte alltid vara så himla seriös.  Tragiskt om man glömmer bort att ha roligt.   Om en stund blir det Pizzakväll med film och godis...   Mysigt!  har tänt lite ljus ,så det blir lite extra mysigt :) Saknar min fmailj  något så fruktansvärt. Längtar tills vi drar till Göteborg!

Ena klänningen VARNING (Ser trött ut )

 
 

Ny möblerade vardagsrummet

 

Klänningarna kom!!!!

Idag kom mina klänningar som jag beställde över nätet! Är jätte glad för det :D   Jag trodde att det skulle dröja mycket längre :)   Den pricka svarta klänningen tog jag på mig med ne gång.  Skjortan Micke beställde var fruktansvärt SEXIG. Den satt perfekt på honom!♥  Ska avrunda här :D 

Fredag morgon

Fredag morgon och jag har inte kunnat somna än (Hurra)   Men inte är jag sur för det inte! Nej det kommer ordna sig ändå!    Fredag är ju för mig den allra bästa dagen på hela veckan (Har tjatat om det förr)  
Fredag Fredag Fredag ♥ För MIG Får det mer än gärna vara fredag varje dag :) Men då finns risken att Fredag tappar sin glans och sin charm och blir precis lika tråkig och alldaglig som alla andra veckodagar :D
Det får bara Inte   hända!  Well vad mer har jag at berätta tro?   JO!   Vi har möblerat om i vardagsrummet :D  
Mahaha         Det var inte så längesen vi gjorde det,men det har vi iallafall gjort. Jag kan tycka att det är ganska skönt att anpassa hemmet efter årstider. Att möblera om lite då och då är faktiskt ganska trivsamt och det gör denna mörkare årstiden lite ljusare. och roligare. Förnyelse Skadar  ALDRIG
 
 
 
 

Natti bloggen :) Eller godmorgon???? ;)

Grattis mamma på födelsedagen! <3

Idag fyller
 
min mamma år :)  Jag kunde tyvärr inte vara där idag,men vi ska fira den när vi kommer dit med tårta :)   Ha en bra dag mamma :)   Grattis från Mig,Micke & Bella

Sometimes..

 

<3

 

:)

 

Klänningar beställda.

Nu har jag beställt två klänningar från nätet. En avdom ska jag ha på min mormors begravning har jag bestämt. Känner mig nöjd med köpet och jag får dom den 28/10-13. Beställde även en svart skjorta till Micke  :) Idag var min mamma hemma hos morfar :)  Jag ska eventuellt dit under veckan jag är i Göteborg.

saker jag ser fram emot :)

 
För 3 veckorsen,så var min faster på besök hos mina föräldrar. När hon var där så pratade dom om att vi skulle åka upp till Umeå och besöka hon och hennes man där uppe :)   Då ska vi bo där i några dagar och jag ser jätte mycket fram emot det :) Ska bli mysigt att vandra runt i norrlands skogar och bara koppla av!  Man behöver komma i väg lite då och då :)  ska bli kul att resa med hela familjen där även Micke är med <3   Då får även han träffa min faster. Han har än så länge bara sett hon och hennes barn på bild :) Hennes barn bor i Göteborg, men Lena flyttade till umeå för att gå en utbildning, men blev kvar där uppe :) 2010 gifte hon om sig :) Man kan inte tro att hon är 58 år :) Hon är väldigt mycket ute och springer och har även åkt vasaloppet 2 gånger ! HOn sjunger även visor :)    Är så stolt över min släkt på pappas sida :)  
 
 
 
 
 

Stop....

 

Positivt tänkande

Man ska aldrig låta idioter påverka ens positiva tänkande.  Lättare sagt än gjort kanske :)  Jag har så mycket positivt i mitt liv :) Jag har min stora kärlek (Micke)  Jag har syskonkärlek (Eva och Mikael ) och jag har mina föräldrar samt våra djur :)  Jag bor  i ett fint hem i en fin stad nere i fina skåne :) Alla människor som ser ner på andra gör det bara för att dom själva har ett skittrist liv och förmodligen inte har varit med om särskilt mycket. När jag tänker tillbaks på mitt liv,så har jag hunnit med mycket :)
Jag har gått i många skolor, Jag har bott i Danmark, jag har bott i 6 olika städer ,Haft ganska långa förhållanden för min ålder ,besökt många olika städer. Jag är nöjd med allt jag har gjort i mitt liv:) Folk som ser ner på mig och tycker att jag är en komplett  idiot har helt fel. Jag är inte mer idiot än andra :) Jag är stolt över att jag ahr gått igenom mycket i mitt liv ,men ändå aldrig tagit till droger,aldrig slagit ihjäl någon aldrig rånat en bank eller legat på psyket.... Jag är ändå starkare än jag trodde :)   Jag är nöjd med livet och all kärlek jag får från människor.Jag är stolt över att jag inte slickar folk i röven Stolt över att jag är jag..... Jag skulle aldrig vilja bli någon annan.....  Jag tänker inte bli en person som sårar,pratar skit och förstör andras liv.  Jag vill sprida glädje /positiv energi,hjälpa andra och jag förväntar mig att få samma tillbaks :) Ärlighet och respekt mot andra  kommer man långt med.
 

Måndag

 
Idag är det måndag och jag har många blandade känslor. Vet inte om det beror på begravningen som komma skall eller om det beror på annat. Har kännt mig ganska skakig i kroppen under dagen,så man kanske håller på att bli sjuk eller något.  Nu är det iallafall klart att vi ska till Göteborg den 4 november  och vi åker tillbaks den  10:e  November.  Känns bra att kunna spendera tid med familjen också, när man är så sällan i Göteborg.  Ska bli roligt att vara med syrran och brorsan i deras hemiljö :)  Umgås och  promenera runt i staden jag växte upp i  :) Ska bli jätte roligt!   om 3 dagar fyller desutom min  kära mamma år :)  Det ska vi fira i efterskott när vi kommer dit jag och Micke....  Inte på den dagen mormor begravs, men en annan dag den veckan.  Tycker det känns tråkigt at mormor skulle gå bort detta året,men  cancer är ju inget man vill leva med.   Min mamma och syster fick en del fina kort på mormor när dom var där på besök :) Men mamma lovade att vi inte skulle lägga ut dom på bloggen för mormor ville inte att någon skulle se dom... Även om jag inte kunde vara där under tiden hon var sjuk,så är jag glad att mamma och pappa,runo och Eva åkte dit :) Jag fick ju desutom prata med henne i telefon :) Hon blev så glad när jag ringde :)   Tyckte at tdet var dålig stil att ingen ringde min mamma och Runo  när hon gick bort som dom hade lovat. Tycker inte att man prioiterar bort vissa bara för att man är sur... Jag är iallafall glad att min mamma inte är sån :)  Hon bryr sig om människor från hjärtat och hon fjäskar inte in sig ..Hon är bara sig själv :)  Hon hjälpte Mormor /sin mamma väldigt mycket när hon var liten o även som vuxen. Tog hand om sina små syskon pch hade aldrig tid till sig själv . Hon har alltid ställtupp för andra :)  medans många av hennes syskon bara ville förstöra för henne,men dom skulle dock aldrig ha hjärta att be om ursäkt för det idag. Synd att alla mammas bra och ärliga syskon har dött. Jag hatar folk som bara ljuger och det värsta är att dom tror på sina egna lögner och får anra oskyldiga att tro på dom också.    Fattar inte hur syskon kan vara så ruttna? Jag menar jag växte upp med syskon som jag har världsens bästa kontakt med nu idag och kommer alltid att ha det :) Varför bråka över små saker..Man kan nästan tro att det ligger sinnesjukdom i släkten.  Tom mammas kusin sa till mig att bråk kommer det alltid att vara i våran släkt. det är det även på den danska sidan :D Har aldrig hört något sådant. man ska väl hålla i hop?  Inte snacka skit bakom ryggen på varandra? Inte baktala  och försöka få alla över på sin sida genom att ljuga?   Min mamma har aldrig ljugit och hon skulle aldrig göra skillnad på sina barn.  Tack gode gud att jag kommer från en normal familj :)  Och tack gode gud för att  min släkt på pappas sida inte håller på och surar för ingenting :) Släkten är värst heter det ju..och ja så är det i min släkt :)  Finns dock folk där som jag tycker bra om:)   Jag tycker iallafall  att det är lågt att inte involvera alla  mormors barn i hennes död. även om dom  inte  gjorde det för mamma och runos skull,så kunde dom iallafall ha gjort det för mormors skull. Min mamma fick veta först efter att det hade gått 33 dagar. Dom hade förmodligen inte tänkt att säga något alls,men tack vare Runo så fick mamma veta.... Och då hade runo ändå inte  fått veta förrens det hade gått en bra tid... Ända in i mormors död, så kör dom på falskpel och det är lågt... Låtsas som at tdom är så himla fina människor för att samla pluspoäng Det finns inte en vettig människa som har ett gott hjärta som låter två personer gå ovetande om att deras mamma ska dö... 
Jag är glad att jag föddes till en bra individ och jag skulle aldrig vilja bli en människa som utesluter andra pga ingenting. Det gör mig ledsen att det ens får finnas sådana människor.  jag hoppas att do blir genomskådade .Tur att mamma är stark.
 
 
 
 
Behövde bara få ur mig detta :) Är så fruktansvärt arg på vissa... Som sårar min mamma och min morbror på det mest svinaktiga sättet man kan såra någon på.... genom att frysa ute sin egna syster och sin egna bror utan anledning.......  dom förnekar dock allt.. Önskar att jag kunde trolla för då had ejag trollat tillbaks Larsgöran, leif och peder som mamma hade sån fin kontakt med...... :)    Mormors änglar som hon nu har fått återförenas med :)

:D

 

Klockan tickar...

Jag har inte lyckats bli trött än,trotts att jag tog 3 valerina forte för några timmarsen :D Idag har det varit ganska lungt. Var ute en stund förrut,käkade pizza och tittade på filmen gökboet  från 1975 :)  En film jag tycker att alla borde ha sett minst en gång (Kultfilm) Ska göra ett försök att sova snart...först borsta gaddarna:)    Natti bloggen

:)

 

<3

 

Tung söndag....

Känner mig ganska tung och seg idag :D   Satt uppe halva natten och kollade på film och sen vaknade jag flera gånger under natten/morgonen. Pratade med mamma om mormors begravning  som ska äga rum i början av November.  Vi kommer fömodligen att bli en del personer som kommer. Jag och syrran och Micke kommer inte att vara med och dricka kaffe , för vi känner att begravningen räcker. Vi dricker kaffet och tar tårta hemma hos mamma istället... När dom kommer tillbaks, för dom ska nämligen med på lite kyrkkaffe efter själva begravningcermonin.....   Hur länge vi stannar i Göteborg är ännu oklart....

Hej!

Har inte bloggat på några dagar :)  Har inte haft så mycket att säga :)
Micke tog iallafall bilder på mig idag :)  ska lägga in dom :)
 
 

Gulligt!

 

Dagens Halloweenbild

 

Dagens bild

Jepp! Så här ser
 
man ut idag :)

Ute i naturen

Vad tittar han på ? :D
En väg i skogen :)
on the road to nowhere

Motion

Har precis kommit hem efter en motionsrunda vid Karlslundskogen:) Det var jätte fint där. Tog  några bilder på älsklingen och han tog några på mig :D  

3 timmars promenad :)

Nu har jag och älsklingen varit ute på en 3 timmars promenad. Vi gick till ett jätte fint ställe som vi aldrog har varit på. Ett ställe jag inte ens visste existerade.  Tog några bilder som bevis :D  Lägger in dom innan jag ska krypa till sängs.

Måndag morgon....

Gick i säng tidigt i går också :) Kände att jag behövde det :))  Har redan hunnit äta lite frukost och duscha och sminka mig lite :)  Ska snart ut och motionera.  Känner mig väldigt fri när jag är ute och går. Man släpper lixom allt och fokuserar på att må bra bara.  

Snart läggdags.

 
Jo jag vet! Det är ganska tidigt,men jag är extremt trött faktiskt. Har varit vaken sen 4 tiden och ögonen känns tunga som stenblock. Alltid skönt att lägga sig en stund innan man ska sova, så man kan ligga och prata om allt och inget innan insomnandet. Gillar inte att somna med en gång :) Små prat är det mysigaste jag vet :))
Ska göra mig i ordning snart. Borsta tänderna,tvätta ansiktet och fixa håret, ja sånt man brukar göra innan man kryper ner under täcket och lägger huvudet på kudden.   God natt bloggen!

Lite bilder....

 
Dagens tråkväder
 
Älskade Bella

Livet.....

Kom hem för en stundsen. Var ute och promenerade. Fukten hängde över Landskrona. Jag tror bestämt att det duggregnade lite :)   Gick igenom kyrkogården och som alltid när jag går igenom kyrkogårdar så började jag att tänka. Tankar om allt möjligt rusade i genom skallen. Tankar om döden,tankar om att uppskatta livet. tankar om hur kort tid man egentigen har på jorden. Man borde göra den tiden till något alldeles extra.  

Dagens Halloweenbild

 

:)

 

Dagens klädsel :)

 
 

Ansiktsmask

Dagen börjar med en ansiktsmask. Älskar känslan!!!!   :))
Jag tar aldrig jätte nära munnen, för då riskerar jag att få finnar där. Väldigt känsligt område. Idag ville jag inte heller ta på halsen,utan det blev bara i ansiktet :)) Den luktar jätte gott!! Som chocklad nästan.vitchoklad :))
 

Godmorgon! Fånga dagen!

Vaknade för en stundsen :)) Tänkte att det är ingen idé att försöka somna om, lika bra att gå upp.
Gick i säng väldigt tidigt i går kväll, jag var helt slut. Det känns jätte bra att gå upp tidigt, så man hinner fånga dagen (Carpe diem)  Ska snart käka något och sen tänkte jag bege mig ut och gå! :)) 

Nattinatt

                                       Godnatt bloggen ZzZzZ
 

BIlder från promenaden. Hösttecken :)

 

Dagen lider mot sitt slut....

Som förväntat,så är jag väldigt trött och ska snart tacka för mig. Jag känner att jag behöver min "Skönhetsömn"
Det behöver väl alla tjejer? och killar också för den delen :)) Hur som helst , så  ska det bli jätte skönt att sova :) Älskar att sova!   Har haft en jätte rolig lördag. Har varit ute mycket :)  Livet känns så underbart bara.  Börjar att få in riktigt bra rutiner både med sömn och allt annat. Snart är det allahelgona dagen/Helgen, då ska jag och älsklingen fira med pumpa och gå till kyrkogården i Lund :))   Myspys!!!   Älskar mitt liv och jag ska ta vara av varje sekund. Ska lägga in någon bild till här i kväll,sen får det vara bra för idag :)

Soluppgång...

Jag och älsklingen gick en promenad vid halv7 i morse :) Solen hade inte gått upp än.
Gick till stranden och såg soluppgången :) Jätte mysigt att stå där och titta ut över Danmark medans det sakta men säkert ljusnade :) Nu ska jag dricka kaffe Mumma!!!!

Kuuuuslig

 

Gulligullbilder

 
 

Ytterligare en morgon bild :D

 

Morgon bilder

 

Morgonbild på lilla trötta mig :D

 

Hej (Micke)

Nu är det lördag. Jag sitter och tittar på min älskling. Hon är den bästa i världen. Hon gjort mig till dem lyckligaste på denna jord. Jag älskar hon av allt på denna jord. Hon är den som bryr sig om mig. Hennes familj är den bästa som finns. Jag är glad att jag blev tillsammans med dig min underbara älskade flickvän.


Din Tiger

Lördag.

Vaknade vid 00 idag. Kommer att bli en lång dag som det känns.   Idag hade jag tänkt att gå ut och motionera en del :) Kankse gå till skogen som ligger en bit bort :D Skåne är inte direkt kännt för att ha skog, så det är därför jag skrattar åt den där lilla skogsdungen med "4" träd som jag  valde att kalla för skog :D  Nu överdrev jag kanske lite.
det finns faktiskt en motionslinga inne i den största skogen jag har sett här nere i skåne :) Det är dit jag ska!  
(Intresseklubben antecknar)   Vill gärna ut lite i naturen och se mig omkring. Känna vinden i mitt hår och andas in  hösten. Älskar den svaga doften av höst när man är ute och går :).  Ikväll får jag se vad som händer :)    Jag gillar att inte veta allt som ska ske. Jag vil inte heller berätta om allt som skett. Man måste inte berätta allt :) Lite får man hålla för sig själv. Det jag gillar mest är att få ur mig mina känslor på denna blogg.. Denna blogg som jag mest ser som en dagbok. Jag vill bara beskriva hur jag känner inombords. Hur jag upplever saker... Men ibland kanske skriva vad som har hänt :)    Känner mig trygg att skriva här. Det känns bra att samla alla minnen på ett ställe.
Det känns roligt att läsa igenom alla månaderna och tänka: Jaha va det så jag kände just den dagen :) Bilderna jag lägger ut , lägger jag enbart ut för att dom påminner mig om vissa dagar. dagar som aldrig kommer tillbaks. Bilderna får mig att minnas alla lukter,alla stunder och hur jag kände just då :) även om själva bilden absolut inte har   någon som helst koppling :)  Svårt att förklara :) Det blir bara fel och konstigt :)

Lördagens Halloween bild

 

^^

 

Hej

Du är mitt allt. Jag är din föralltid. Jag blir ledsen när du är ledsen. Jag älskar dig av allt på denna jord. Du är den vackraste och den gulligaste och den sötaste och den sexigaste tjejen på hela jorden. Jag är din föralltid. Det är du och jag mot allt.


Din Tiger

Buuuuuuuuuuuu

 

Pumpor...

Jag tycker att Halloween pumpor är så himla söta. satt och letade lite bilder till bloggen. Vill gärna ha det som månadens tema :D  En till flera bilder om dagen på söta pumpor :) Det ger iallafall mig lite extra myskänsla!!!!

Dagens andra halloweenbild

 

Fredagens Halloweenbild

 

Så blev det torsdag igen....

Så är vi inne på 10:e dagen denna månaden. Tiden går  fort!   Bladen på träden har blivit allt mer gula nu. Nyss var det sommar, men jag hann knappt märka av den förren den tagit slut :D Idag vet jag inte riktigt vad som ska hända, eller inte hända. Jag tar dagen lite som den kommer. Ikväll kommer "De dejtbara" Jätte gulligt tv program som handlar om människor med funktionshinder som vill hitta kärlek genom att dejta på nätet bl.a. Jag tycker att det  är ett jätte bra program för att det går emot alla fördomar om att handikappade inte kan eller borde dejta av olika orsaker. Dom kan lika mycket  som vi människor utan funktionshinder.
Dessa personer har ett handikapp,men dom är inte sina handikapp. Jätte bra och sevärt program!!

Dagens Halloweenbild

 

Till dig..... HAHA

TILL DIG SOM TÄNKT SKAFFA KARL!

Information från Svenska Brukskarlsklubben

Ursprung: Den tama mannen har funnits som sällskap och bruksman till kvinnor så långt tillbaks i tiden som vi kan minnas. Användningsområdena har givetvis växlat, allt från jakt och jordbruk till dagens rena sällskaps- och avelskarlar.
... När du bestämt dig för att skaffa karl vill vi ge dig lite tips och råd för att förenkla din vardag med mannen.

Det första du behöver tänka på är om du verkligen har tid med en karl. En karl är ingenting man lättvindligt kan lämna bort till vänner och bekanta. Ännu finns inga godkända pensionat i Sverige. Lyckligtvis är karlar idag accepterade i de flesta offentliga miljöer. Det är dock ej tillrådigt att ta med karlar överallt. Exempelvis boutiquer brukar framkalla nervositet och i vissa fall aggressioner. Det är inte ovanligt att man ser oroliga och gnällande karlar väntandes vid kassan.

Även om du anser dig ha tid över till både en och två och kanske tre karlar vill vi inte rekommendera mer än en. Ofta visar de oro och till och med svartsjuka om "matte" bryr sig för mycket om andra karlar!

Kostnader: Det är givetvis något som man bör tänka på innan man skaffar karl. Att ha karl är inte billigt. En karl äter mycket och behöver kläder, bil mm. En duktig arbetskarl kan ofta själv tjäna ihop till sitt uppehälle. Har man en skicklig jägarkarl kan han bidra till hushållet med bland annat älgkött. På höstarna kan man till och med se hur karlar beger sig ut i flock för att jaga älg. Se till så att just din karl har tillstånd, dvs. licens, för detta annars bör man inte låta dem löpa omkring hur som helst i skog och mark. Om din karl saknar det rätta intresset för jakt kan du kanske istället träna honom till att bli en skicklig bär- och svampplockare.

Allmän skötsel: För att din karl ska få leva ett långt, friskt och lyckligt liv behöver han god mat, frisk luft, daglig motion och någon eller några aktiviteter som inspirerar honom. Tänk även på att hålla din karl vacker. Södermanlandsrasen är vanligen renlig av sig och sköter det mesta själv till exempel ansning av skägg och naglar. Tandvård och trimning av huvudhår bör man överlåta till en fackman.

Dagens Halloween bild :D

 

Kärlek... (Dikt av mig)

Kärlek är stort.
Kärlek är allt.
Kärlek är vackert.
Kärlek ger liv.
  
Kärlek är mycket......
Finns i alla former....
kommer i alla storlekar....
Passar alla.....
klär i alla färger....
Lyser i mörker....
Älskar alla....
 
 
 KÄRLEK Älskar DIG......
 
 

:D

 

Boooooo

 

Mysig o kuslig känsla...

Jag har alltid varit mycket för mystik så som häxor och andra andliga saker. Därför älskar jag denna årstiden
Jag älskar allhelgona dagen /dagarna..... Älskar 31 oktober när folk klär ut sig, Älskar att titta in i skyltfönstren och se allt höstpynt. Det är lite mystik i det hela :) När man går ute i stan...speciellt i denna staden och mörkret har fallit. det är tyst och skönt,fast att det ändå är folk ute och affärerna fortfarande är öppna. Man går över rådhustorget och ser rådhuset som bara skriker av historia. , utan att egentligen säga ett enda ljud...man behöver bara titta på det ,så förstår man att den här byggnaden har sett och hört mycket.... sånt som vi aldrig får veta. Jag ryser av bara tanken.   Jag tycket mycket om gamla byggnader med långa historier bakom sig. Byggnader som har mycket att berätta om, om dom bara kunde.  Landskrona är en stad med mycket historia i bagaget. Det märker man även när man promenerar in på alla dessa små gator, att här har det hänt något. Här har folk kommit och gått ...och efter sig har dom lämnat fotspår....fotspår som  man inte kan se med blotta ögat,men som aldrig kommer att suddas ut för dom har fastnat och blivit ett avtryck. Vet inte varför jag skriver det här :) kanske för att det är något som gör mig glad,något som värmer mig i höstmörkret. Mystik helt enkelt :)

Halloween

 

Höstkänsla

 
 

Söndag morgon....

Och jag har inte ens lagt mig än :) Jag har haft alldeles för kul för att ens vara i närheten av trötthet.
Var ute och gick en jätte mysig promenad till citadellet. Tittade ut över havet och över till Danmark. Landet mina morföräldrar kommer i från. Landet jag bodde i, i två år.   Ibland är det allt bra i Landskrona.  Älskar dom dagar då man går ut och går utan att tänka på vart man går...man bara går :) Älskar bänken vid stranden. Min och mickes bänk :D   Älskar när mörkret har lagt sig över staden. När det är skymning och dom första stjärnorna tittar fram. Det gör mig glad :)  Jag är egentligen ingen komplicerad människa. Det är dom små sakerna som glädjer mig mest. Som att sitta och titta på stjärnfall och bara prata under nattens timmar. Gå i stan och titta i skyltfönstren. Speciellt vid jul :)  Julskyltning!  Jag tycker om att sitta ute när det är kyligt och bara kura i hop med den jag älskar. Se bladen falla från träden. Blad i röda och gula nyanser.  Sånt gör mig glad! sånt får mig att känna värme inombords och jag bara myser i hela kroppen.   Jag tycker om alla smågrejer som folk inte lägger märke till för att dom är så upptagna av att  prata i telefon, smsa, sitta vid datorn eller shoppa....  Får mig nästan att känna mig gammal ibland.
samtidigt som dom får mig att känna mig som en liten unge. Jag är nog ettlitet barn vissa dagar, och jag tillåter mig att vara det.  Jagär stolt över att jag faktiskt vågar dumma mig,vara barnslig och inte alltid vara så himla perfekt.  Jag tycker att det är en bra egenskap. Visst ska man utvecklas och bli stor, men när man slutar att vara den man är och släpper taget om sitt inre barn, så har man förlorat en del av sig själv anser jag.  Visst kan jag störa mig på dom sidorna hos mig själv också ibland till och från,men när jag sedan tar en titt på alla andra tråkiga och alldagliga människor, så blir jag bara glad över att jag är jag. Jag kommer alltid att tycka att första snön är magisk, att pulka åkning ger pirr i magen och att tomten är en fantastisk filur :) Det är bara sån jag är......

La la la

Har nyligen kollat klart på filmen Hostel.Riktigt äcklig film.Jag har sett den innan, men jag gillar egentligen inte tortyr filmer. Jag blir så himla paranoid av sådana filmer. jag ville bara att Micke skulle se den, eftersom jag har sett den :D Om en stund ska vi gå och lägga oss, men först ska vi titta lite på Hannah med H :)

Torsdag...

Idag kommer "De dejtbara"   Det måste jag se. Brukar alltid bli på bra humör när jag ser dom :)

Tänker...

Tänker på min mormor. Tänker på allt som hon har sagt,allt hon har gett och alla minnen jag har av henne.
Gjorde precis en minnes plats på en hemsida åt henne. Önskar att jag hade träffat henne på sjukhuset, men jag klarar inte av sjukhusmiljön..... Idag klockan 12.45 så somnade hon in fridfullt enigt läkarna på sahlgrenska.  Jag kommer i håg hur hon skämtade och hur hon pratade. jag är så tacksam för att jag fick prata med henne innan hon dog. Det känns konstigt att inte ha en mormor längre. Jag hoppas att hon har det bra på andra sidan. Jag hoppas att vi möts igen.  Jag är ändå glad över att hennes lidande är över. Att hon slipper ha ont.  Jag kommer alltid att minnas allt det roliga. När vi var ute vid deras koloni, När hon kom hem till oss på födelsedagar. När vi var hemma på middag hos dom. Hur hennes mat smakade, Hur hemmet luktade. jag kommer aldrig att glömma hösten 1999 när jag sov över hos mormor och morfar. När vi stod i deras sovrums fönster och mormor ville visa dom där strålkastarna som lös på himlen innan mileniumskiftet. När vi åkte till backaplan för att handla kläder till skolstarten. Kommer aldrig att glömma något av det roliga. Trotts att det var lite dålig kontakt senaste åren.  jag minns  också när hon hällde upp kaffe i en kopp och rörd eom och sa att i kaffeskummet,så kunde jag önska mig något. Gud jag har så många minnen som bara bubblar upp nu..Jag vet inte ens vad jag ska skriva ...Vart jag ska börja eller vart jag ska sluta..... Vila i frid mormor.  

Vila i frid mormor. (14/11-1935- 2/10-2013)

Idag dog min mormor i cancer. Vila i frid ....

1a Oktober :)

Nu är vi inne i oktober månad :) En av mina favorit månader...Efter december då!
Nu har hösten börjat på riktigt. September är väl mer som uppvärmning inför den "Riktiga" hösten.Micke drog precis till stan för att handla, men är tillbaks om 20- 30 minuter igen. Vi ska titta klart på filmen Adam och  Eva från (1997) Tycker att den är rolig! Björn Kjellman är med och då brukar väl filmerna oftast vara bra tycker jag :)   Jag minns förra året när jag satt och skrev  att  nu är det första oktober :D  Känns som i går. Detta året har passerat förbi med stormsteg... Var det inte nyss vi stod i vardagsrummet hos mina föräldrar och önskade varandra ett gott nytt år?    Det känns så nyligen. Känns inte alls som att det har gått 10 månader. Egentligen ska man inte tänka tillbaks i tiden, men ibland kan man helt enkelt inte låta bli! :)   Ha en bra kväll bloggen !

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus