PMS och värmekänslighet

Dags för den tiden på månaden igen... samma datum varje jävla månad. Svullen,ursinnig,hemsk, "Äcklig" Ledsen ja allt det där! Dessutom så har vi det överdrivet varmt hemma,så för mig blir det ett rent helvete. Idag köpte vi en golvfläkt, det bästa köpet på länge. Nu klarar jag mig ett tag iallafall. Alla klagar på hur kallt det är för att vara juni och vill ha mer sol och mer värme,men jag säger bara fuck you!!! Inte till de som vill ha mer sommar och sol utan till värmen. Jag tål verkligen inte sommarvärme,men jag önskar att jag gjorde det.... :( Jag blir inte så där sommar fräsch och brun och snygg,jag blir röd,får klåda,ser ut som en svettig grillkorv i hela ansiktet... och som "Grädde på moset" så mår jag illa hela dagarna och blir helt orkeslös.... Inte så jag vill ha det! Jag vill kunna njuta av denna årtiden som de flesta andra. vet fler som har ont av värme,så jag är absolut inte ensam om det.. Inget man kan göra åt. Önskar mer värme åt de som vill ha det och mer kyla oss som inte klarar sommaren riktigt lika bra. Puss och kram bloggen!!!

Glad midsommar!!!


Kävlinge igen...

Kävlinge.. En liten byhåla 7 minuter i från Lund med pågatåget.. För många inte något märkvärdigt. För mig något speciellt. Det var där min stora kärlek Micke växte upp. Det var den första staden jag bodde i när jag flyttade till skåne. Jag hann inte bo där så värst länge,men jag minns den som en väldigt tyst och harmonisk liten by. Den hade långt i från allt,men det man behövde för att överleva... resten fick man köpa på centersyd.... Den staden/Byn räddade mig <3 Låter kanske väldig dramatiskt,men det var där jag återhämtade mig.

Landskrona i mitt hjärta

Så här på sommaren känner jag en stor saknad efter Landskrona. Hade gärna velat vara där nu :) <3 Saknar skåneland. Blir alldeles varm i kroppen när jag sitter här mitt i natten och minns tillbaka i tiden. Min första resa till skåne,mitt första hem ( Som inte låg i Landskrona utan i Kävlinge) Min första sommar i skåne,mina första resor där,alla middagar,alla årstider,juletid ja precis allt! Värmer i hjärtat <3 Har micke att tacka för det <3

Kävlinge

Bild på Gamla lantmännen silosen

Freeeeedag! #Pizzakväll# #Film# #Älsklingen

Gud vad skönt med fredag. Nu får jag ha min älskling hos mig i hela två dagar. Helgerna brukar gå alldeles för fort,medans vardagarna i princip kryper fram. Har haft världens sämsta humör denna veckan. Först hade jag pms i från helvetet och när jag sen fick mensen,så hade jag världens mensvärk. Den har typ blivit värre med åldern. Förr kunde jag hantera den utan värktabletter,men det går inte nu. Nu orkar jag inte äta,måste ta två tabletter för en hjälper inte. Att röra på sig gör det bara värre. Jätte jobbigt! men nu mår jag bättre. har haft jätte ont idag,men tog två piller så gick den bort. Som sagt härligt med fredag. Micke gick för att köpa pizza från Matakuten här i Uddevalla. Dom gör så sjukt goda pizzor! Min nya favorit pizzeria innan var det pingvin,men upplever inte dom som lika goda längre. Antingen har det förändrats eller så har jag fått bättre smak ;) Till pizzan blir det filmen " the reunion 2 - the funeral. En dansk film. Första är så sjukt rolig tycker jag och heter "Klassefesten" :) Jisses är sjukt hungrig! Har bara druckit dietpulver i dag för jag har inte orkat..Jooo just det en piggelin också.. Har varit så himla varmt och kvavt idag. Jag gillar inte när det blir för varmt så jag går runt och dryper av svett. Jag är väldigt värmekänslig. Inte för kallt och inte för varmt,det ska vara alldeles LAGOM :) Jag avrundar här. kraaaam bloggen!!!

Hallå....

Har inte haft så mycket ork att skriva senaste dagarna. Varit ganska energilös om man säger så. I fredags köpte vi en fågel som heter Putte. I lördags fick Putte en kompis som vi döpte till Juni :) Världens finaste fåglar. Kände att jag saknade att ha fåglar. Vi hade ju Mållgan och gullefjun som vi fick ge bort när vi skulle flytta till Göteborg förra året. Saknar såklart Mållgan och gullefjun jätte mycket... Kommer aldrig glömma de små liven. Nu har vi iallafall nya fåglar som jag är ur glad som helst för. tack älskling för att du köpte dom <3 Älskar dig.

Välkommen Juni månad :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus