Dagens hemma skrivna visdosord.

                                                              Skit.
 
 

                                                Skit kommer och skit går
                                                men lyckan den består <3
                                            

Trött på mig själv och allt runt mig...

Känner mig orkeslös och irriterad.Sov jätte dålig tidag.. Vsknsde till och från och det var svprt att ligga still i sängen.Att jag har en sambo och en hund som rör sig hela tiden hjälper inte ett skvatt... tvärt om så försvårar det. Jag undrar om det verkligen finns folk som alltid är lyckliga... Nu menar jag lyckliga 24/7-365 . Jag försöker att vara lycklig ofta,men det bara går inte.Jag kanske inte är den lyckliga typen?
Ja mår illa varje dag konstant.jag har ofta yrsel och vaknar nästan alltid irriterad. Detta trotts att jag har en sambo och alla våra djur-Jag vågar inte vara glad som det känns. Varje gång som jag är glad så
händer det alltid massa jobbiga saker.Har fått för mig att jag är olycksbringande och kanske kanske är
det så? Jag kanske för otur med mig? Lika bra att sluta le. Vill ju inte att allt ska rasa. En dag kanske
förbannelsen försvinner och jag vågar skratta och vara just lycklig, utan att bli paranoid över sånt som jag är rädd ska hända om jag en dag vågar vara glad en hel dag. Det hade inte varit helt fel.

Planerad resa

Sitter och planerar in en danmarks resa till Fredrikshamn (Frederikshavn) Förmodligen så blir den av någongång i september... Vill gärna visa min pojkvän hur det ser ut uppe i nordjylland :) Jag ahr ju faktiskt bott där,så det blir extra roligt att åka dit och bara minnas...och skapa nya minnen.Sist jag avr där så åkte vi med min föredetta pojkvän ..men det blev ingen succe´ .visst vi hade roligt och allt,men det kändes konstigt att hja med honom dit...även om det faktiskt var i just den staden jag och han träffades..men nu ska vi dit och skapa nya minnen som sagt... roligare och bättre :) och med min nya kille :)

Dricka öl på en måndag

Låter kaske inte som den bästa iden men när man mår som jag gör så är det en jävligt bra ide´ faktiskt :)
Jag känner mig tom och ensam och min kropp den bara strular,så varför inte bara supa bort sina problem?  Det är just det jag gör just nu..  trevlig dag bloggen:)

Hemlängtan?

"Mannen är född mellan kvinnans ben, och ändå spenderar han resten av livet åt att försöka komma in där igen. är det detta som kallas hemlängtan?"

Många bilder....

Men nästan ingen text. Antar att bilder säger mer än tusen ord?  Nee kanske inte,men jag har inte så mycket att säga bara :)  Det har inte hänt så mycket...   Jag ahr inte så mycket kroppslig ork.Ska iallafall se till att få ta de där blodproven så fort som möjligt för att se om det är något som felar. Jag ahr inte mått så bra i kroppen senaste tiden....Inte på flera år om jag ska vara ärlig..men det har blivit värre nu.  Idag åt vi hamburgare och om en stund ska vi väl se på film eventuellt....   och kanske ta fler bilder :))

Jag är allt och lite till :)

 

fredagsbilder...

 

Bilder från idag

 

Bilder från idag

 

När en blev två <3

 

Kul attmåla.

Jag har under detta året kommit på hur mycket jagtycker om att måla.Först och främst så gilalr jag att måla ansikten av olika slag :). Lägger upp lite bilder på det jag har målat senaste tiden när jag inte haft så mycket annat för mig.
 
 

 

<3 Love<3

 

mollgans första dygn..redan tam :D

 

Mollgan 10 veckor

 

Mollgan

Idag åkte Micke till kävlinge för att hämta sin gamla fågelbur...och i den bor  nu våran nya familjemedlem mollgan. En 10 veckors undelat..vilket kön den har ser man inte fören den har fyllt 6 månader.... men oavsett vad den än har för kön så kommer den att heta mollgan..som alfons åbergs låtsas kompis :D Den är ett riktigt charmtroll<3

Märklig känsla....

Jag får en sådan märklig känsla gällande micke och hans ex.   Dom har båda namnsdag samma dag
(Hon heter Mikaela i mellan namn)  Dom fyller år i samma månad och gillar typ samma musik.Hennes bästa resemålär tillEngland... Han har varit i england.Hon vill campa och micke är en van campare sen förr.... Det kan väl inte bara vara en slump? Två kröftorpassar ju ihop.

circus freaks

 

Lite kul får man väl ha...

 

Minnen

 
 

Älskar dig.

Jag känner mig elak som känner mig svartsjuk gällande dig.Jag tycker inte att man ska vara svartsjuk på den man älskar...inte på en fjantig sak som ditt liv du levde innan mig.En stor del av mig önskar att jag kände dig där och då,en liten del av mig är glad att jag inte gjorde det. Jag önskar att just DU fanns där när jag mådde som sämst.Jag önskar att jag hade ditt nummer,så jag bara kunde ringa dig när jag behövde prata.Jag hade ingen..inte ens den jag då levde med. Den trygghet du ger mig har jag aldrig upplevt innan. Dagarna innan vi kom varandra nära,var jag rädd att du skulle försvinna.Det kändes som att du bara var där tillfälligt. Jag kände oro inför framtiden,jag trodde aldrig att jag skulle hitta min stora kärlek...Jag trodde att jag skulle få leva ensam i resten utav mitt liv...eller i värsta fall leva med någon jag inte litade på,som inte kunde ge mig den uppmärksamheten som jag behöver...som alla behöver.Jag trodde inte att jag kunde hitta någon som kunde leva med mina fel och brister,och det gjorde jag inte heller.Du hittade mig! Jag älskar dig i nöd och lust. Den känslan och det lugnet du ger mig betyder allt.
 
                                                       Älskar dig<3

bilder från nnya datorn

 

Historia

En Arab och en kurd går in i en mat butik sen
börjar dem krocka !!
Kurden säger: Ursäkta krocken, men jag letar
efter min fru och såg dig inte.
Araben: Jaha, ja letar också efter min fru.
Kurden: Jaha, men då kanske vi kan hjälpas åt?
Hur ser din fru ut?
Araben: Långa fina ben, ljust hår, fasta bröst,
fast rumpa och har på sig ett par tighta blåa
jeans. hur ser din ut?
Kurden: Skit i min, vi letar efter din.

?Liten flicka söt som rosen,
?Kysser pojken mitt på nosen.
?Hon är liten men det går.
?Om hon står på pojkens tår.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus