<3


<3


Vikt kamp.(Linda)

Det var när jag stod framför spegeln,naken och sårbar som jag insåg att jag måste vidta extrema åtgärder.Jag har blivit fet!! Jag som alltid varit smal eller i värsta fall lite mullig.Nu har jag bestämt mig för att min viktuppgång inte kan fortsätta så här.Jag vill ju gå ner och ska göra det jag kan för att lyckas.Jag vet att man ska älska sig själv för den jag är,men detta är INTE  jag! Jag trivs inte i denna kroppen.Jag trivs inte med min mage eller fettvalkarna på ryggen, som har hamnat där under mystiska omständigheter..eller inte. Jag har föresten börjat att dricka mera vatten och äta lite mindre portioner med mat..och igår gjorde jag lite benövningar samt 40 situps. Dom jobbigaste situpsen någonsin.Jag var så nära på att kräkas. Aldrig har lite hederlig träning gett mig sådanna kräkkänslor som jag fick i går. Detta får vara slut! Nu ska jag gå ner.Jag ska vara samma gamla Linda fast i ett snyggare skal.Just nu känner jag mig som en gammal Ericsson från 90talet..Tung och klumpig med noll funktioner.Jag vill bli en sprillans ny Iphone.. med snyggt glänsande skal och hundra tals funktioner som jag kan ta ut på min kära man=) Jag vill se snygg ut i klänning utan at ha den där putande magen,som bara är i vägen.Jag vill bli snyggare med andra ord..Och det är bara jag och ingen annan som kan se till att det blir så..Bollen ligger i mina händer.

Svårt att sova.(Linda)

 
Efter  ca en halvtimmes försök att somna in så beslutar jag mig för att sätta mig och blogga. Dock så är våran nya säng JÄTTE SKÖN ! Vi hade en fin fredags kväll.. Käkade pizza och kollade på Beck vid datorn. Nu ska jag göra lite annat och förhoppningsvis så kan jag somna snart i våran nya underbara och dyra säng hehe...

Vackert<3


soluppgång från balkongen


soluppgång


Där vill jag vara med dig <3


Tjooo

Pratade med syrran idag,och hon sa att hon och Mikael eventuellt skulle komma på besök hem till oss nästa Fredag,då Mikael (Min bror)  Fått sina pengar eller "lön för mödan" som det heter  i en lite finare formulering. Nästa Fredag är det även dags för oss att Tacka vår kära säng för att den har orkat stå ut med oss.. då ska vi nämligen köpa en Ny säng. Planerar även att köpa nya täcken och kuddar,tycker att dom har gjort sitt nu.Har stora planer för våran lägenhet bl.a måla om i datarummet och köpa nya inrednings prylar... att jag aldrig får nog! Vissa har ju  fotboll och innebandy som sin hobby,men jag har inredning som min.Inget konstigt med det,DEt  negativa är att det är en kostsam hobby/intresse och man har inte råd att köpa nya möbler var och varannan dag.. det skulle kosta skjortan!!!  Ska käka nu =)

Gud som haver.

Gud som haver flickor kär,
se så stygga pojkar är
vart du dig i sängen vänder,är dom där med sina händer.
Om dom dina trosor tar,har du ingen oskuld kvar.

Humor!!!!

Varför vara rasist,när man kan vara som super mario?
Han är italienare,skapad av japaner,pratar engelska och ser ut som en turk,plockar svamp som en svensk,springer som en jamaican och samlar mynt som en jude =)

The Rose


Vem är Linda? vem är jag?

Det kan man undra om man är en av alla miljoner människor som inte tagit sig tid att lära känna mig.I dont blame you,jag har varit en av dom miljonerna innan.
 
 
                                              Fakta.
 
 
Jag är tjejen som börjar att  dansa till shakira framför spegeln när jag är ensam hemma =) För att jag inte har något bättre för mig.
 
Jag gråter när jag ser sorgliga filmer eller när någonting är extremt vackert.
 
Kärlek är min grej, även om jag inte förstår mig på hur man kan bli så förblindad av den.
 
Jag är tjejen som vill börja julpynta redan i augusti,men föredrar nyår framför självaste Julafton.
 
Jag är bruden som  älskar änglar och häxor-Då jag insett att  det inte är så himla stor skillnad mellan  dom.
 
Jag är gumman som hellre inreder en lägenhet på en fredag än att dra på krogen.
 
Jag är personen som hellre  är utan vänner än att ha falska sådana.
 
Jag är flickvännen,som avgudar min man,utan att slicka honom i röven.
 
Jag är älsklingen som älskar tills ordet älska får en helt annan betydelse.
 
Jag är flickan som aldrig vill bli stor - Men som tvingas växa upp ändå.
 
Jag är kvinnan som behöver någon att hålla om när jag sover.
 
Jag är skyddsängeln som behöver beskyddas.
 
Jag är trollet som ser lika bra ut med smink,som utan.
 
Jag är människan som har det där.
-som är lika värd som alla andra.
 
 
 
                                      Tack och Hej!
 
 
 
 
 
 

Ett tagsen. (Linda)

Högsommaren har börjat övergå till sensommar.Micke har om några timmar jobbat på sin andra vecka på bygget och jag har börjat vänja mig vid ensamheten.Konstigt nog så mår jag inte dåligt som jag trodde att jag skulle göra.Kan bero på att efter sensommar då kommer hästen! och efter hösten kommer vintern.  Har även börjat tänka på att detta året börjar lida mot sitt slut och om bara 4 månader,så är det dags att knyta ihop säcken inför 2013.men så långt borde man inte tänka. Idag är det fredag och jag vill leva här och nu! pyss pyss

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus