sommaren 2012

 

Helsingör 30 juli 2011

 

Minnes från min och mickes första Danmarks resa. Helsingör 30 Juli 2011.

 

En bild jag gillar väldigt väldigt mycket<3

 

Sista dagen i februari

Nu har vi kommit till sista dagen/sista kvällen i februari. För ett årsen var det sista dagen innan vi flyttade in i denna lägenheten. Minns att både jag och sambon var väldigt sjuka.  Vi satt och tittade på blairwitch och åt calzone och idag åt vi också calzone :D  Jag är just nu inne i en väldigt konstig tid i mitt liv. Konstiga nätter med konstiga drömmar,så det är lite jobbigt. Jag känner samtidigt att jag älskar mitt liv och jag skulle inte vilja byta liv trotts att jag känne rmig konstig. Jag vet att det går i perioder,men jag skulle aldrig vilja vara utan Micke,Bella eller det vi har byggt upp. I morgon har vi bott här i exakt ett år. det är det längsta jag har  bott i en lägenhet i skåne med Micke.  11 månader  ca i kävlinge och 10 månader på pilängsrundeln här i Landskrona och nu 12 månader här :) Ibland känner jag att jag vill flytta,men faktum är att jag trivs bra och jag ahr vant mig. Jag är ju tyvärr en vanemänniska. När jag väl har vant mg så tar det tid att vänja mig vid något nytt,så en flytt orkar jag inte ens tänka på.
Jag är lite konstig :D

Meee :)

 

lite bilder från alla hjärtans dag detta året.

 

Hej kära gamla vän....

Jag känner inte att jag kan överge dig. Inte än. Kanske aldrig. Känns som att vi har varit med om så mycket tillsammans. Både bra och dåliga saker. Det är inte något man bara raderar över en natt. Jag gillar att faktiskt kunna skriva både bra och dåliga saker utan att känna att det känns fel eller obehagligt. med dig har jag alltid kunnat göra det. Just nu är det inte så bra ekonomiskt. Faktum är att det är riktigt åt helvete,men man får hålla hoppet vid liv. Jag hoppas ju fortfarande på att allt ska gå bra. Idag kollade vi lite på hockey. Sverige mötte kanada och kanada vann med 3 och sverige förlorade med sina noll mål.  Måste säga att det känns riktigt bra att skriva här igen. Du har ju lixom varit min blogg sen det bästa året 2012. Året då allt kändes bra...även det dåliga. Året då dagarna inte kändes konstiga utan faktiskt bra .. Det är nog därför jag inte kan släppa taget om dig. Jag har ju skrivit allt här. Mitt och Mickes liv. Jag ska försöka fortsätta med det. Kan bara inte svika så.

You may have....

"You may have forgotten your past, but it hasn't forgotten you.."

Min stora kärlek... Uddevalla

Jag drömde om dig i natt. Kära Uddevalla,jag saknar dig. Jag saknar hur du kändes,hur du luktade en regnig dag. Hur du blev vackrare och vackrare i vinter kylan. Hur du luktade när snön  la sig som ett vitt täcke över dina kurvor och ner över dina vackra dalar. Jag tänker på dig och kommer på mig själv att le när jag tänker på din skönhet. Jag älskar dig Uddevalla. Hatade att behöva skiljas från dig.  Det har snart gått 3 år. 5 år fick jag med dig. Vi hade det inte alltid bra, men vi hade det där lilla extra som gjorde att vi fastnade för varandra. Som gjorde att du fortfarande finns i mina drömmar. En dag kanske vi ses igen.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus