Samhain blessings

 

Happy Halloween

 

Första veckan i Göteborg

Första veckan i Göteborg har varit bra. Älskligen har varit på två intervjuer redan och har två eventuellt 3 inbokade möten nästa vecka. det flyter på.har varit ut mycket bl.a gått upp på ramberget med Micke och hunden Fanny,varit i stan,promenerat,spelat och tränat :) Känner mig nöjd :)

Flytt till Göteborg

Jepp! I morgon blir det flytt till Göteborg. Oväntat och det blev bestämt så i onsdags. Känns spännande samtidigt läskigt..varför vet jag ej.Är ju född i Göteborg. Bodde där i många år ,så det borde inte vara skrämmande. Kanske är det för tt staden är ganska stor och vi inte vet vad som väntar eller hur framtiden kommer att se ut. Detta är en stor chansning som antingen kommer bära eller brista. De tbästa är att jag kommer nära min familj och det är bara bra.  >Kram bloggen!

Lite Historia

Wieselgrensplatsen är ett torg på Centrala Hisingen i Göteborg uppkallat efter Peter Wieselgren, domprost och nyterhetskämpe i Göteborg 1857. Vars måtto var ”måttligt bruka jästa drycker” 1862 i Göteborg, ville Kung Karl XV en gång skåla med honom, men inte ens då ville han hälla vin i sin bägare. När kungen anmärkte, "Glaset är ju tomt ", svarade Wieselgren, "Ja, ers majestät, men hjärtat är fullt "

Dagens kvällsbilder :)

Dagens kvällsbilde

1:a Oktober

Hösten är här! Mer på riktigt känns det som eftersom Oktober för mig är den ultimata höstmånaden :D
I morgon har det gått ett helt årsen min mormor gick bort. Det har gått ganska fort. Livet flyter på som vanligt och inget har direkt blivit annorlunda. Idag har vi även bott i denna lägenheten i en hel månad. Trivs jätte bra. Bättre än jag har gjort på många andra ställen. Saknar inte ens våran gamla gata ett dugg. Känns inte ens som att jag har bott där konstigt nog :D Just nu ser jag och min älskling på fright night från 2011. Får se hur den slutar.Hitills har den inte varit mer än helt okej,men man vet aldrig hur den blir längre in i filmen. Natti natt bloggen!
 

Lite bilder

 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus