Årets första mjukglass

Idag åt jag årets första mjukglass med strössel på. Underbart gott! Älskar mjukglass <2 Ville bara skriva det. Trevlig kväll bloggen!

Nattinatt bloggen!

Dags att sova nu. Har haft en jätte trevlig lördag med mina föräldrar. Vi var ute en hel del trotts att det regnade. Käkade Pizza från Matakuten,gick till regemenstrparken,gick inne i stan och lite annat. Fick massa fina grejer till hemmet. Bl.a en chilliplanta :) Känner mig så himla nöjd med allt. Saknar dom,men vi ses snart igen. Nu ska jag snart sova gott. är jätte trött! Natti natt bloggen

Hemmagjord body&Facescrub

1: Kallpressad Kokosolja 2: Socker.... Färdig! Behöver inte vara svårare eller dyrare än så. Funkar super bra ! Huden blir mjuk och man vet vad det innehåller. Helt naturligt och parabenfritt *Thumbs up*

Bella <3

I går fyllde min hund Bella 5 år. Idag är hon extremt trött. man kan nästan tro att hon hade fest i går efter att vi somnade. Hon ser riktigt bakfull ut idag.

Grattis på 4 årsdagen älskling!

För 4 årsen frågade jag om jag fick bli din flickvän <3 Du svarade att det fick jag och här står vi 4 år senare. Fortfarande tillsammans,fortfarande kära och med en hel del bagage :) Jag säger inte att att allt har varit en dans på rosor,jag vet att jag har varit en riktig häxa många gånger,så tack för att du har stått ut ;) Älskar dig till venus och tillbaka <3 Du har räddat mig på alla sätt en tjej kan bli räddad på <3 Grattis på 4 årsdagen <3

Bilder på mig


Foton från i fredags <3 Uddevalla <3 15/5-2015

15/

Tureborg


Underbara strålande vackra Uddevalla

class="image"/>
0 åsikter finns i detta inlägg
Skrivet » 2015-05-14, 17:02:55 i kategori Allmänt

Promenad i Emaus

0 åsikter finns i detta inlägg
Skrivet » 2015-05-14, 16:52:23 i kategori Allmänt

Saknad

Idag känner jag en sån enorm saknad efter vissa städer jag har bott i. Särskilt kävlinge och landskrona. Jag saknar även år 2012. Alla roliga händelser .... Blir tårögd bara jag tänker på det. Saknar våren i Kävlinge och flytten till Landskrona den 5 maj 2012. Minns första kvällen. Vi gick och köpte mat och sedan åt vi pizza på kvällen. Månen lös och jag tittade upp på den från våran balkong på tredje våningen.Saknar den balkongen och den lägenheten. Allt vi gjorde där. All matlagning,filmtittande,våra rutiner,bakning. Saknar att se hunden stå där på balkongen och titta ut när vi kom. Saknar kvällspromenaderna och när jag och Micke mötte varandra i wii gocart sommaren 2012 :D Saknar julen på pilängsrundeln. Vårat julbak och när vi åkte in till lund för att julhandla utan att ha sovit När vi tog en tomtelatte och gick runt i stan bland alla tomtar:D Det blev tidigt i säng den kvällen minns jag hihi.... Efter vårat första pepparkaksbak .... Vet att jag aldrig får tillbaks den tiden.... Den existerar bara i mitt minne.. Men jag är så glad att just jag fick bo där med min älskling och Bella. Blir varm i hjärtat när jag minns tillbaks. Minnena lever vidare inom mig <3 Då hade vi bara varit tillsammans i ett år men det kändes som evighet. I år är det 4 årsen vi träffades.. Älskar honom lika mycket till och med mer <3 Ibland är det härligt med en tillbaka blick det inre arkivet ..Även om man saknar den tiden enormt.
0 åsikter finns i detta inlägg
Skrivet » 2015-05-12, 18:11:32 i kategori Allmänt

Härliga underbara söndag

Första gången på länge som jag hade en sån bra och mysig söndag som jag har haft idag :) Vi har gått så mycket att benen nästan viker sig. Vi gick till regementsparken för att jag ville visa Micke där jag var på körpehöla festivalen för några årsen. Gud vilken vacker natur det är runt om! Speciellt när solen tittade fram. Blev sedan en liten promenad på en skogsstig vid äsperöd och vidare upp mot sigelhult och in i ytterligare en skog med olika nyanser av grönt och forsande bäckar :) kunde inte blivit bättre :) När vi gått igenom den och hoppat över bäcken och nästan trillat på rumpan för att stenarna var så hala,så kom vi upp till Sigelhultskyrkogård..... Satte oss där en stund och käkade kokoschoklad och drack mineralvatten. Promenerade ner mot stan och upp till Gamla Mariebergskolan som nu mera är nån form av förskola eller något för att sedan gå hem :D Nu ska vi snart äta hamburgare... Hunden fick vi duschat också :D Allt känns bara underbart <3 Älskar min Micke så sjukt mycket <3 Bästa söndagen på länge. orkade inte skriva allt vi gjorde i detalj ute,så det fick bli kort. Tråkigt att jag glömde kameran. Fanns så många platser värda att fotografera,men det får bli nästa gång :) Tjooohej bloggen!!!
0 åsikter finns i detta inlägg
Skrivet » 2015-05-10, 18:04:42 i kategori Allmänt

Helgen som varit och idag

I Helgen fick jag besök av mina föräldrar. Dom fick se våran nya lägenhet och hur vi har valt att inreda den. Dom tyckte det var väldigt fint :) Kunde inte känna mig annat än stolt. Bjöd dom även på hemmagjorda smörgåsar Vi var ute mycket och jag visade dom Uddevallas vackra strandpromenad. Vi var även uppe på skansberget och inne i stan. Dom fick se en helt annan del av Uddevalla och deras bild av staden förändrades. På kvällen käkade vi Pizza från Matakuten och även där blev dom positivt överraskad. Smakade som riktig Pizza ska göra sa pappa. Blev väldigt tomt när dom åkte hem. Det är fortfarande tomt. Älskar ju att ha besök :) Idag har jag känt mig hängig och deppig. Har inte varit en särskilt rolig dag. Det har regnat hela dagen. var ute på en runda under kvällen med hunden och älsklingen.. Det vara regnade och regnade..Inget kul! men det var ändå varmt ute.... Nu sover Micke,men jag kan inte somna... Typiskt!
0 åsikter finns i detta inlägg
Skrivet » 2015-05-06, 00:39:16 i kategori Allmänt

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus