Bekräftelsebehov

 

Alla människor har ett behov av att bli bekräftade...Vissa mer och vissa mindre (Vi är alla olika)  En del behöver få komplimanger för sitt yttre för att må bättre och vissa för saker dom gör i sin vardag. Det många inte förstår är att först och främst så måste man bekräfta sig själv (Älska sig själv) och berömma sig själv för att vara 100% mottaglig för andras komplimanger och bekräftelse.

Många tror säkert att jag har ett stort bekräftelsebehov för att jag lägger ut en hel del bilder på mig själv på Facebook, men så är inte fallet. Jag är själv väldigt nöjd med hur jag ser ut,jag är nöjd med det mesta som har med mig själv att göra. Bilderna är mer för att visa att Jag inte bara är en dikt Ett "Dagens visdomsord eller en länk till en musikvideo,utan att det faktiskt sitter en levande människa bakom denna skärm. Visst har även jag behov av bekräftelse,men det är inget jag söker ute på nätet :) Det får jag här hemma.  En del tycker att alla som visar sig på bild är självupptagna,bekräftelsesökande omogna människor,men det tycker jag inte..... men visst uppskattas komplimanger då det är en trevlig gest som gör kontakten mellan två människor som aldrig har träffats lite starkare. 

om man tänker efter hur roligt hade det varit om alla bara hade bilder på sina bilar eller en smiley... En "Selfie behöver inte vara ett skrik efter bekräftelse ,utan en rolig trevlig grej för att visa att man helt enkelt finns "Här är jag" jag fastnar på bild,alltså är jag inget spöke :D Jag säger inte att man måste ha massa bilder på sig själv,men jag menar att det inte behöver betyda att man är självgod,eller självupptagen  eller vantrivs så mycket med sitt yttre att personen måste höra hur söt Hon/Han är :) Det är ganska fyrkantigt att tro det. Jag kan ju berätta att den bästa bekräftelsen jag har fått va en dag när jag stod framför spegeln och sa åt personen i spegeln : Du duger exakt som du är,dina brister är vackra )

Alla andra komplimanger ser jag bara som en bonus..om det inte handlar om min matlagning,då svävar jag på moln ett litet tag ;)

 

Avrundar här! Tack och Hej! <3
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus