3 årsen

Idag är det exakt 3 årsen Min älskade Micke hämtade mig till skåne. Jag minns det som i går.  Jag släpade mina väskor till stationen, Hade packar kläder som skulle räcka i 2 veckor,för det var först bara planerat att jag skulle vara där på besök i 14 dagar,men så blev det inte. Två veckor blev 3 år :)
Hur som helst... Först kunde vi inte hitta varandra vid stationen. Micke sprang runt och letade och letade och till sist satte jag mig ner med mina väskor och då kom han bakom mig,satte sig på huk och kramade om mig bakifrån. Den känslan av hans armar som omsvepte mig är en känsla jag aldrig kommer att glömma. Vilken värme! vilket pirr! :) Underbart....  Kände mig som den mest älskade i hela världen.
Många timmar hade vi att slå ihjäl i Göteborg innan tåget skulle gå.  Ungefär 7 timmar. I 7 timmar vandrade vi runt i Göteborg i världens hetta. Det var en jätte varm juni dag och om jag inte minns fel,så var det många skolor i stan som just den dagen tog studenten. Pirrigt,varmt och massa oväsen :)
Jag minns att vi gick upp på skansenkrona och la oss i gräset. Blev även en runda till slottskogen.
Solen sken och vi var så förälskade..   Timmarna gick.Vi käkade hamburgare och började bli rastlösa. Till sist kom tåget.Jag klev på med med spänning. Resan gick bra tills jag blev kissenödig och fastnade på toan,så när jag senare verkligen behövde gå pga överfylld kissblåsa,så fungerade inte toan och eftersom öresundståget inte stannade i kävlinge där vi skulle av ,så fick jag hålla mig tll lund.
Ungefär i en och en halvtimme. Snacka om tortyr!   Det värsta jag vet är att vara akut kissenödig :D
Underbart var det när vi väl kom till lund och jag fick tömma blåsan på en  av centralens alla toaletter.
Sen var det bara att kliva på ett pågatåg och åka till kävlinge. Resan gick fort med pågatåget.
Bara 7 minuter,sen skulle vi av. Minns hur det kändes och hur det luktade när vi klev av i kävlinge och skulle bege oss hem till lägenheten. Jag var så pirrig och positivt nervös. 
Det var varmt och luktade klippt gräs. Luften var  sommarfuktig och himlen var lite små rosa av solen som för en stundsen redan hade gått ner. Det kändes skumt...Jag var i skåne! Ja jag var faktiskt i skåne.
När vi kom till dörren som gick in till lägeheten,så sa Micke: Välkommen in i stugan :)
Kände mig riktigt välkommen faktiskt :) Gillade det jag såg.  Historien är längre än så,men jag har inte ork att ta med allt :D   Men kan ju säga att det var en av dom gladaste dagarna i mitt liv och sen dess har jag bott här nere i skåne :) <3
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus