Lördag.

Vaknade vid 00 idag. Kommer att bli en lång dag som det känns.   Idag hade jag tänkt att gå ut och motionera en del :) Kankse gå till skogen som ligger en bit bort :D Skåne är inte direkt kännt för att ha skog, så det är därför jag skrattar åt den där lilla skogsdungen med "4" träd som jag  valde att kalla för skog :D  Nu överdrev jag kanske lite.
det finns faktiskt en motionslinga inne i den största skogen jag har sett här nere i skåne :) Det är dit jag ska!  
(Intresseklubben antecknar)   Vill gärna ut lite i naturen och se mig omkring. Känna vinden i mitt hår och andas in  hösten. Älskar den svaga doften av höst när man är ute och går :).  Ikväll får jag se vad som händer :)    Jag gillar att inte veta allt som ska ske. Jag vil inte heller berätta om allt som skett. Man måste inte berätta allt :) Lite får man hålla för sig själv. Det jag gillar mest är att få ur mig mina känslor på denna blogg.. Denna blogg som jag mest ser som en dagbok. Jag vill bara beskriva hur jag känner inombords. Hur jag upplever saker... Men ibland kanske skriva vad som har hänt :)    Känner mig trygg att skriva här. Det känns bra att samla alla minnen på ett ställe.
Det känns roligt att läsa igenom alla månaderna och tänka: Jaha va det så jag kände just den dagen :) Bilderna jag lägger ut , lägger jag enbart ut för att dom påminner mig om vissa dagar. dagar som aldrig kommer tillbaks. Bilderna får mig att minnas alla lukter,alla stunder och hur jag kände just då :) även om själva bilden absolut inte har   någon som helst koppling :)  Svårt att förklara :) Det blir bara fel och konstigt :)
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus