Fredag!!


 
Äntligen!!! Och denna fredagen känner jag mig pigg..Inte alls som förra veckan! Igår var ,Micke hos läkare och fick sytt sitt sår. Stygnen ska tas bort i mars :) Är glad att det inte blev värre än det blev. Om en stund (Ca 1 timme) Kommer Gubben hem . Sitter och lyssnar på musik Tyketto-Forever young, En låt som jag har fastnar för. Passar bra att lyssna på 1 vecka innan man blir ytterligare ett år äldre ;) och som fredagsmusik då det är lite fart i den :)  Känner mig väligt glad och uppåt idag :) Puss&kram bloggen!!! <3

Lite fler bilder från denna dag

 

Freeeeedag!!!!!!!!!!! <3 Love it!!!

 

PMS

 

*Suck*

Vilken dag! Jag har pms och Micke fick åka in och sy idag efter en olycka på jobbet.. Vad kommer härnäst?  Förhoppningsvis inget mer för det orkar jag inte!!!!!! Annars har jag haft en bra dag..och tänker ha en bra kväll! Puss&kram bloggen <3

Morgon bild

 

Morgonbilder

 

Jag och mitt frissiga hår :D

 

Meningen med livet

Jag tror på något sätt att varje dag har en ny mening. Att det inte är samma mening med livet varje dag.
Det blir lättare att ta sig igenom dagarna då utan att få panik över vad man ska göra av sitt liv.
Tex skulle jag ha en dag utan aktiviteter i morgon,så skulle inte det vara jordens undergång,för det är den dagens mening med livet, skulle jag åka till Dalarna på fredag,så skulle det vara meningen just den dagen,likaså om jag skaffade en kattunge på lördag...Lördagens mening :) Man tar helt enkelt en dag i taget.... Jag blir deppad av att ens tänka tanken att min mening med livet redan är förbestämd.. Då blir det ju ingenting över .....  En mening med livet varje dag är min mening :) och det måste inte vara något stort,det kan vara små saker.....  Tror man blir lyckligare då.. Att inte tänka alldeles för långt fram,planera för mycket,för det kan leda till stress och depresion om man nu inte skulle kunna leva upp till allt.  Puss och kram bloggen!!!

Betty boop <3


Hahaha


So cute


Yes!


Ja gör det!


Ha Ha!


Måndag eftermiddag

Sitter och tittar på sex and the city serien :) Dubbelavsnitt på trean! Vet inte vad det är med den serien,men känns som att man kan se alla avsnitten om och om igen hur många gånger som helst utan att tröttna :) Det är iallafall vad jag har gjort i flera år haha! Många brukar ju jämföra sig med karaktärerna där,men jag vet inte vem jag liknar mest till sättet... Kanske är jag en blandning utav alla :) Det tror jag att de flesta kvinnor är...En blandning av alla karaktärerna :) Tror att många älskar den serien för att man på något sätt kan känna igen sig.... Nu känner inte jag igen mig i deras livsstil utan mer i personligheterna. Hur som helst jag älskar serien! Om en stund kommer Micke hem och det ska bli skönt med lite manligt sällskap här hemma :) Känner mig väldigt trött,vilket är lite konstigt med tanke på hur mycket jag har sovit i helgen.. Det är väl alla dessa skiftningar vårat svenska väder bjuder på. Ena dagen sol med några stänk av vår och andra dagen snö och blåst... Inte undra på att man blir trött... Och för att inte tala om mörkret.... Kan knappt bärga mig till ljusa sommarnätter. Förr brukade jag ogilla dom för det gjorde så att sov sämre ,men människor förändras. Har märkt att det är mycket jag ogillade förr,men som jag har börjat att gilla :) Men förändringar är bra,även om det bara är små ändringar :) MEN bara om det är positiva förändringar såklart! Puss&Kram bloggen!!

Måndagen den 23 februari

Helgen tog fort slut... Blev en riktig vilohelg för mig och älsklingen. Jag har varit så jäkla trött! Vi gick i säng runt 18 tiden både fredag och lördag och i går blev det vid 20 för vi såg på en film som heter The holiday :) Igår gick jag upp vid 3 tiden på natten ,så vi gick en tidig morgon promenad med Hunden (Bella) Vi promenerade till ett ställe där jag växte upp som liten...Jag har inte tänkt på det innan,men jisses vad sunkigt det såg ut där. Färgen på höghusen hade flagnat och även låghusen såg slitna ut. Typiskt förorten.... Kommunen borde satsa mer och verkligen göra en storsatsning när det gäller husen och gårdar och mycket mer. Inte konstigt att det är så få som trivs och väljer att flytta i från Biskopsgården.... Det ser i princip ut som det alltid har gjort.... Well wel... Puss och kram bloggen!!!!

Såååååå trött

Trotts att jag fick sova en hel natt,så är jag sjukt trött och har spänningar i huvudet och mår illa :( Det har nog tagit mer på kroppen än jag trodde när jag har sovit så otroligt dåligt. Behöver ta igen förlorad sömn och det kommer ta en tid. Har börjat ta bättre hand om min kropp och det börjar ge resultat. Finare figur,viktnedgång,smalare i ansiktet,bättre kroppshållning och det är jag jätte glad över :) Har inte slutat äta det jag gillar,har inte bantat eller tränat överdrivet,jag har bara börjat göra lite övningar här hemma,istället för att banta har jag istället lagt till mer nyttigt så som frukt och grönt :) Tycker att det är bättre och det ger ett långvarigare resultat och man plågar inte kroppen! Varför ska man göra det? Det enda som fattas nu är en bra sömnrutin .... Jag brukar ha det till och från,men jag vill ha det hela tiden,men ibland ligger jag vaken och tänker på sånt jag inte ska tänka på så som problem,katastroftänkande... Det är jobbigt! Jobbigt att gå runt och vara rädd för att vara 100 procent glad för att man är så himla rädd att allt bara ska falla sönder.. Att något ska gå fel,att alla planer bara blir pannkaka... Jag vet att man inte ska tänka så,men det blir så när man har haft det svårt och varit med om mycket dåligt... Dom som inte varit med om det kan helt enkelt inte förstå hur det är...... men man får glädjas åt det som är bra och ta vara på. det ... Det tänker jag göra.... Puss&Kram bloggen!

Onsdagsmorgon

Denna morgonen var extra mysig,Jag gjorde frukost till min sambo och fixade hans hår och det blev mycket skratt :) Det är det där lilla som verkligen gör min dag. Som att bara äta en mysig frukost och le tillsammans med den jag älskar <3 Nu har Micke åkt till jobbet.. Det var svårt att släppa honom idag för det var något extra med honom denna morgon :) Och jag vet att han hellre hade velat spendera dagen med mig lika mycket som jag vill med honom,men nu går inte det,men man får istället tänka på honom och se fram emot när vi ses ikväll <3 .

:)

När jag ändå inte kunde sova,så satte jag mig och gjorde ytterligare ett kollage :D Har börjat fasta för att göra såna :D Tycker det är roligt att sitta och pyssla med bilder osv på datorn. kanske får bli min nya grej....fast kanske mer avancerade saker,detta är ju bara en liten grej..funderar på att börja med scrapbooking :)

Gråt är inte bara tårar,gråt är ett livstecken <3


tears are not signs of weakness


<3


TRUE


beauty


Hahaha


Åldersnoja varför?

Stöter dagligen på människor på nätet som lider av åldersnoja,som gör allting i sin makt för att hålla sig unga. Inget fel med att hålla sig ung,men ibland går det lite till överdrift. varför är det fel att åldras? varför får man inte bli äldre utan att behöva må dåligt eller känna sig sämre och fulare osv osv. jag tror speciellt att kvinnor känner ångest och det kan ju bero på dessa skämt om kvinnor som gubbar (Även kvinnor) hela tiden drar.. Visst det är skämt,men män åldras minst lika mycket,men dom verkar inte alltid tro det alla gånger :) jag tycker personligen att alla är vackra oavsett åldrar.. jag tycker t.om att äldre människor är charmigare. Alla får vi rynkor och grått hår,men varför inte lyfta fram det som något vackert istället för något att vara livrädd för? Dör man av några gråa hårstrån? Är rynkor skadligt? Svar nej! Visst behöver man inte förfalla om det går att undvika. Man kan äta rätt,röra på sig,rå om sig själv,men man ska inte överdriva..... En del gör allt för att se så ung och perfekt ut,men det slutar bara med att dom ser ännu äldre ut nästan.... Åldras med värdighet har alltid låtit mer lockade i mina öron. Nu menar jag självklart inte att man ska sluta göra sig fin,för det ska man aldrig göra :) Alla mår bra av att rå om sitt yttre,göra förändringar med tex håret,sminka sig... Det är ett sundhetstecken när man tar hand om sin kropp..... Jag brukar ofta undra hu jag kommer att vara när jag blir äldre :D tror många har försökt att tänka sig in i vilken roll man kommer att ha då,hur man kommer se ut och vad man kommer hålla på med...Den som lever får se .... men det är ändå spännande att tänka tanken. jag hoppas för allas skull att människor slutar att se åldrandet som bara ett åldrande,utan mer som en utveckling man går igenom,precis som puberteten :) det är sjukligt att man ska gå runt och vara rädd för att man ska se mindre bra ut,att mannen/kvinnan ska begära skiljsmässa och dra i väg med en yngre supermodel :D Tänk om man kunde vara lika nyfiken och glad av att få grått hår som många blev när dom fick sina bröst/mens/större penis :D ja det där som ingick i tonåren... jag hoppas att jag känner så när jag blir äldre för annars vore det väldigt tråkigt för mig. Ångest får verkligen inte kropp och själ att hålla sig ung och sund. Bara en liten tanke :)

Kvinnor är starka!!


<3


Alla hjärtans dag 2015


Fredagen den 13:e feb


12 februari

Känner mig lite stressad och orolig i från ingenstans. Har väl en del med flytten att göra. Vill ju inte att någonting ska gå fel nu när våran dröm ska gå i uppfyllelse. Har inte haft någon vidare matlust idag,men så kan det ju vara vissa dagar. Orkade inte ens äta upp min thaimat,men det fick bli en activia yoghurt med jordgubbssmak istället. Det är bara så mycket att tänka på just nu. Flytten, alla nya möbler som ska köpas,eftersom vi kastat det mesta av våra gamla möbler när vi flyttade till Göteborg. Allt kommer att bli nytt. Ny lägenhet,nya möbler,ny stad och det blir ju såklart en förändring i vardagen och förändringar för mig tar tid att vänja sig vid ..men till slut så blir även det nya vardagsmat och allt återgår till det normala. Micke har lagt sig för att sova lite innan vi ska titta på våra program på tv och dricka te på balkongen och bada i badkaret. Jag utnyttjar att vi har badkar nu för i den nya lägenheten blir det dusch igen,men det är jag ju van vid. Innan tyckte jag att badkar var bättre än dusch,men nu har jag ändrat åsikt. Mindre hygieniskt och jobbigt att ta sig ur varje gång man har duschat :D men kan inte förneka att ett varmt bad så här under vinterhalvåret är guld värt :) Mysigt är det också! Nää om jag skulle avrunda det där inlägget nu :) Puss och kram bloggen <3

Tänk positivt <3


True colors


Jag och du <3


<3


Always <3


Oh yeah


Minnen från 2011/Första helgen tillsammans


God natt bloggen


Thaimat och sex and the city

Idag hade vi mys med thaimat från thai spice och tittade på sex and the city 2. Man måste ju lyxa till det ibland ;) Vi beställde 2 st sötsursås med kyckling,grönsaker,ananas ,ris och en kycklingspätt som vi delade på med jordnötssås . Det var jätte gott och prisvärt. Nu tittar vi på det okända. Spännande program :) Puss och kram bloggen

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus