Härlig måndag :)

Idag har det varit en härlig måndag :)  Färgade Mickes hår nu ikväll :) Mörkblond :D Han skulle köpa mörkbrnt till mig i går på ica,men han köpte fel, vilket inte gjorde något eftersom han kunde använda det :)  Imorgon ska jag färga mitt!!!  Tycker det är roligt att fixa och trixa med håret :) Orkar bara inte göra det i kväll... Vet inte vad som händer mer denna dagen. Börjar känna mig lite trött....  så det blir väl att glo på datorn eller kanske gå en kvällspromenad.... Vi får se :)

Lördag morgon....

Klockan har passerat sju och jag är redan vaken :) Inte så konstigt, då jag gick i säng runt 22 i går kväll.
Om en stund ska jag käka frukost och eventuellt gå en promenad med sambon.   För några dagar sen togs några bilder på mig och även på micke (som jag tog)  Bilderna togs när vi var ute och gick vid vattnet här i Landskrona... och dom ska jag självklart lägga ut. Lovade mamma i telefon i gårkväll att jag skulle lägga in dom här :) så det ska jag göra!    Nu blir det att förbereda frukosten...är ganska  hungrig faktiskt..... Åt aldrig upp min pizza i går :/ var alldeles för trött för att äta och se på film :)  

Jätte trött....

Är jätte trött efter den här långa dagen som har varit....  Dagen är inte slut än, men jag tänkte ändå snart tacka för mig och  gå och lägga mig. Är trött som ett mumintroll :D   Får se om jag orkar vara vaken ett litet tag till.  
By the way; idag firar jag och älsklingen 28 månader tillsammans....   Tiden bara försvinner i väg :) men det som inte har försvunnit i väg är mina känslor för denna underbara karln :)   Grattis Gullet på 28 månadersdagen<3
Älskar dig, men det vet du redan..men jag säger det ändå! 

Citat:

För den olycklige finns ingen större smärta, än att mitt i sorgen
minnas den dagen när han var lycklig.
 

Jag blev som jag blev,för att jag inte blev som jag skulle.... :D

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma
Pinocchio var en lögnare,
Robin Hood var en tjuv,
Tarzan gick utan kläder å lekte med sin "apa" Snövit levde ihop med 7 män, den slampan.
Pippi jagades av soc
Emil söp sig full i unga år.
Det här växte jag upp med,
så klaga inte på hur jag blivit

Härlig tisdag...

Känner mig väldigt glad idag faktiskt :)   Hade tänkt gå en långpromenad och börja motionera regelbundet för att få kroppen i balans!  Motion är väldigt bra för att själen...   och för kroppen också såklart!    Nu behöver jag bara en stadig frukost och sen bär det i väg ut i det fina höstvädret :)

Optimist

Jag vill så gärna bli en sån där optimist :)  Tänk att bara se altt positivt hela tiden!
Jag har varit så fruktansvärt trött detta året...  Ska ta ett blodprov innan detta året är slut för att kolla om jag har något problem med sköldkörteln. Min mamma har ju det och äter levaxin. Syrran tog ett prov för några veckorsen ,men det visade sig att hon inte hade det :) Jag har gått på lågvarv i några månader...
Är så tacksam för att jag har en pojkvän som jag älskar och som älskar mig och en familj som jag har bra kontakt med :)    Vi håller på att planera flytt till Göteborg....  mycket pga att  jag gärna vill bo nära familjen och för att det finns så mycket mer man kan göra i Götet :) Vi har ju Liseberg, universeum,slottskogen,massa cafeér som man kan fika på och mycket annat :) Micke trivs desutom jätte bra i Göteborg och har ALLTID  velat flytta dit. Tänker på allt vi kan göra där :) Göteborg är ju ändå möjligheternas stad sägs det!  Dags att bli optimist...se allt positivt :)   Jag ahr ju trotts allt,allt man kan önska sig :)   Måste bara få gjort det där sköldkörteltestet....   så snart som möjligt och
se varför jag är så himla utmattad......   Hälsa är prio ett...

.....

Jag förbannar min moder för hennes val att skapa ett liv
Och jag förbannar min fader för hans ljumna, snart tjugotre år gamla säd så viril

Men främst så förbannar jag mig själv, du motbjudande fanskap, du smaklösa skämt
Från födseln förlorad, sedan barnsben evigt dömd
Jag är den felande länken, ett misstag som aldrig borde få ha hänt

Jag säger nej till livet, nej till mig själv
Och alla guds perverterade skapelser
Moder jord, alla skogar och fjäll

En genpol så defekt
Ett mörker så perfekt

Fan vad jobbigt!

Jag är så jäkla förbannad på detta året.. Jag vet att det inte är just året jag ska vara arg på. Ett år kan inte påverka situationer, för ett år är inte en levande person,men jag är så arg  för att allt har blivit som det har blivit. Allt började bra och förhoppningarna flödade och allt pekade på att detta skulle bli det perfekta året....    Nu sitter jag här och är rädd. Ingenting har blivit som vi tänkt. Inga kvällspromenader i lund en fredagskväll, inga nya möbler till lägenheten, inga resor ,inga stora shopingdagar...absolut ingenting!  Allt känns bara som ett stort skämt! och snälla säg att det är så? Säg att jag bara drömmer en mardröm och snart ska vakna upp och då är allt som vanligt.  Jag vill att allt ska vara som förra hösten... Jag vill känna det där lugnet. jag vill ha tillbaks fredagarna från förra året.... Jag vill ha tillbaks middagarna på pilängsrundeln i köket.., Tryggheten,glädjen,alla mysiga stunder,kvällarna ute på balkongen...    Jag vill ha tillbaks allt!

Onsdagkväll...

Har sett på ett av mina favorit program (Stalkers) och nu väntar jag på mina hamburgare .) Dom är efterlängtade. har bara käkat kidneybönor idag :D    Senare ska jag eventuellt titta lite på gamla avsnitt av efterlyst eller något annat...vi får se!    Hösten börjar göra sig mer och mer påmind ... Börjar bli kyligare inomhus...vilket såklart bara är till fördel för mig. Det är mysigt när man kan börja att tända ljus och bara mysa framför något spännande program...   Hösten är min favorit månad. Man kan riktigt känna den där kusliga och mystiska känslan som sprider sig över staden....   Myyysigt!

Dagens motto

Om människor som inte förstår varandra åtminstone förstår att de inte förstår varandra, då förstår de varandra bättre än när de utan att förstå varandra inte ens förstår att de inte förstår varandra.

Ett gammalt roligt inlägg från 2012

Vem är Linda? vem är jag?

Det kan man undra om man är en av alla miljoner människor som inte tagit sig tid att lära känna mig.I dont blame you,jag har varit en av dom miljonerna innan.
 
 
                                              Fakta.
 
 
Jag är tjejen som börjar att  dansa till shakira framför spegeln när jag är ensam hemma =) För att jag inte har något bättre för mig.
 
Jag gråter när jag ser sorgliga filmer eller när någonting är extremt vackert.
 
Kärlek är min grej, även om jag inte förstår mig på hur man kan bli så förblindad av den.
 
Jag är tjejen som vill börja julpynta redan i augusti,men föredrar nyår framför självaste Julafton.
 
Jag är bruden som  älskar änglar och häxor-Då jag insett att  det inte är så himla stor skillnad mellan  dom.
 
Jag är gumman som hellre inreder en lägenhet på en fredag än att dra på krogen.
 
Jag är personen som hellre  är utan vänner än att ha falska sådana.
 
Jag är flickvännen,som avgudar min man,utan att slicka honom i röven.
 
Jag är älsklingen som älskar tills ordet älska får en helt annan betydelse.
 
Jag är flickan som aldrig vill bli stor - Men som tvingas växa upp ändå.
 
Jag är kvinnan som behöver någon att hålla om när jag sover.
 
Jag är skyddsängeln som behöver beskyddas.
 
Jag är trollet som ser lika bra ut med smink,som utan.
 
Jag är människan som har det där.
-som är lika värd som alla andra.
 
 
 
                                      Tack och Hej!
 
 
 

i wish :D

 

Saknar....

saknar mamma och resten av familjen.Hatar att vara i Landskrona just nu. Speciellt när jag är på detta humöret. Jag kan inte sluta få mina jobbiga impulser. Det leder inte till annat än att jag blir ledsen och värst av allt gör andra ledsna.   Det förtjänar dom inte. Speciellt inte min familj och Micke. Jag vill vara en bra flickvän.Jag vill vara den bästa flickvännen man kan vara, men det är en lång bit kvar innan jag blir det.
Idag kommer stalkers på tv3. Det har jag sett fram emot sen förra avsnittet.  Just nu är micke och handlar och han förväntas nog vara tillbaks om en liten liten stund skulle jag tro.    Vi ska laga mat idag. Ris med kyckling och yoghurtsås.  Samma som i går,men idag ska jag blanda i salsa sås när jag steker kyckligen ,så den inte blir så smaklös... vi ska även ha curry till. Kommer nog bli bra  ....

Jobbig morgon...

Jag har inte varit så snäll denna morgonen. Vaknade på fel sida och sen dess har allt varit kaotiskt....
Ska snart spela mitt favoritspel (Angry birds)  och försöka varv ner, så jag blir mig själv igen....  Hur jag nu är då?

Uppdatering....

Fick veta att min mormor hade opererats i lödags. Under operationen ,så fick hon ett epilepsianfall...  Det värsta läkaren hade sett sa dom....   så ser läget ut med henne...

Teckningar... plus närbild på ena...

 

Teckning

 

Söndag....

söndag är nästan alltid fruktansvärt vemodiga. Det har jag alltid tyckt.   Camade lite med min syster och det var roligt, men det var lite strul med skype. Idag ska jag göra köttfärssås med makaroner hade jag tänkt... Hoppas jag lyckas bättre med det än jag gjorde med hamburgarna i går. Det  blev bara pannkaka av hela skiten.Kan bero på att jag var övertrött när jag gjorde dom... Det brukar sällan funka....   Inte när det gäller mig iallafall.

Försöker...

Att tänka att det ordnar sig, men det ser mörkt ut.

Pratade med mormor i telefon....

I går ringde mamma och berättade att Runo (Vår morbror) hade kommit hem till dom och sagt att mormor ligger på sjukhuset och är väldigt dålig.   Idag åkte mamma och Eva upp till sjukhuset för att besöka henne... Dom mötte Runo utanför entren.   Hon mådde inte så bra... Det var någonting med njurarna. Idag mådde hon lite bättre ochhade ingen blod i urinen.Det var ju jätte bra....  Hoppas att hon kryar på sig. Vore tråkigt om hon dog.

Älskar dig..

jag älskar dig på olika språk
* Engelska = I Love You
* Spanska = Te Amo
* Franska = Je T´aime
* Tyska = Ich Liebe Dich
* Japanska = Ai Shite Imasu
* Italienska = Ti Amo
* Kinesiska = Wo Ai Ni
* Svenska = Jag älskar dig
* Grekiska = S´Agapo
* Hawaiianska = Aloha Wau La Oe
* Hebreiska = Ani Ohev Otakh
* Ryska = Ya Lyublyu Tyebya
* Polska = Koham Cie
* Albanska = Une Te Dua
* Finska = Minä Rakastan Sinua
* Turkiska = Seni Seviyorum
* Portugeiska = Eu Amo-o
* Persiska = Du Stet Daram
* Kurdiska=xoshm aweít
* Arabiska=ana ahbuka
* Danska=jeg elskar dig
* Kroatiska=Ja te volim
* kurdska = khosm aweet

bilder

 
 

Lite kladd

 

1.a September!

Nu har min efterlängtade månad äntligen börjat :) (Yeeeey)   Hösten är här och det märks av. Inte bara i luften utan även inom mig :)  Jag har fått höstkänsla :) Kanske inte lika stark som förra året..mycket på grund av våran situation,men den har ändå märkts av.Vågar inte vara för glad bara  (typiskt mig)  För jag vet ju hur det brukar bli då. Jag är ändå glad att det närmar sig mörkare tider. Tidigt mörknande under kvällstid och kyligare vindar.
Jag kan inte önska mer.. Eller jo det kan jag. Att situationen vi befinner oss i tar slut innan jul.För det är psykiskt påfrestande att famla runt i ovisshet.jag tycker att efter  7 månaders lidande och psykisk tortyr,så borde vi snart se ljuset i tunneln.Det positiva  med att det är helst nu är väl att jag kan hantera ångesten bättre på något märkligt sätt.
Jag hatar att ha ångest i solsken.. låter kanske märkligt. Solljuset verkar ju vara rena ljusterapin för samtliga av befolkningen,men dock inte för mig.Jag kan inte njuta av soljuset när jag mår som jag gör. Sist jag njöt av solskenet var i januari detta året. Minns att jag och Micke var ute en ganska tidig morgon för att promenera in mot centrum. Vi skulle handla och bestämde oss för att gå till vattnet ett tag. Jag minns att jag hade min fåniga lila mössa som jag en gång hittade i Dalaberg i uddevalla för ett antal årsen.. Hur som helst ,så kände jag mig väldigt levande när vi gick där.Jag hade sådana förväntningar om detta året. Vi hade veckorna innan fått kontraktet på våran nya lägenhet och allt var frid och fröjd.Vi planerade hur vi skulle ha det,vad vi skulle göra i sommar...  Ingenting blev som vi tänkte och jag antar att det stör mig..Inte lite ,utan väldigt mycket. Promenaden slutade med att jag kom hem med världens köldklåda :)  Men det var det värt!   Vet inte varför jag tänker på just den dagen nu.Kanske för att det var innan allt blev katastrof?   För att det var en tid av drömmar,förhoppningar och glädje.. Vill tillbaks till den tiden...   jag fick aldrig ta med den glädjen till våran nya bostad. Det kanske är därför jag inte riktigt trivs.
Jag flyttade in här med oro inför framtiden och den oron har bara blivit värre.Jag vill att det tar slut! Nu! 
Så vi kan leva der live vi drömde om i januari.För det är vi värda.Ingen ska behöva gå i en dimma av ovisshet utan  karta och kompass....   

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus