Rolig historia

Snickaren på våning 3 märkte att han hade glömt sågen längst ner. Han pekade på sig själv (jag), nöp ihop benen och vred sig (behöver), drog armarna fram och tillbaka (en såg).
Kompisen på våning 1 nickade och började onanera. Snickaren på våning 3 blev förbannad och sprang ner för trappan:
- Vafan, är du dum? Jag ville bara ha en såg!
Kompisen:
- Ja, jag förstod det. Jag försökte bara berätta att "jag kommer snart!"

Fredag Fredag Fredag

Känner mig så himla exalterad. Varför? Ja det vet jag inte :D men varför måste man veta allt jämt? Jag är glad och sprallig just nu och det är allt som betyder något för tillfället :) För en stundsen käkade jag prinsesstårta och tittade på soran ismail på youtube. Han är så klockren i sina skämt. Fick ett sms också i från Siba som skrev att vi kan hämta våran bärbara vilken dag som helst för den är FIXAD!  Det var hårddisken som hade kraschat. Konstigt med tanke på att datorn bara var 3 månader gammal.Allt gick på garantin,så vi slapp betala!  Ska titta på lite film nu.
 
 
                                                Ha det gott bloggen!

Läppstift

Av alla läppstift som jag har provat,så tycker jag att apotekets Apoliva läppstiftet är bäst :)
Det heter "Röda mattan" och innehåller naturliga oljor och E-vitamin. Det fuktade verkligen läpparna och hade en vacker röd färg :)  Är jätte glad att jag provade det. Alla andra läppstift gjorde mina läppar så torra efter ett tag.

2 och ett halvt år <3

Idag firar jag och min älskade 2 och ett halvt år med varandra. Fick en jätte fin krukväxt  med lila blommor på :)   Tycker att det är bättre än buketter :) En krukväxt varar länge precis som vårat förhållande,medans buketter vissnar,precis som många andra förhållande gör..Förhoppningsvis aldrig vårat! Älskar dig älskling. Du är verkligen guldvärd... Trotts att du skrämde livet av mig förrut! Jag förlåter dig för det :D

Boktips :)

Under två veckors tid så har jag läst 3 olika böcker. 2 av dom tycker jag nästan är ett måste att läsa :D och det är boken "Kommer sen"  och boken "Hemligheten"   Den tredje boken jag läst heter "Alltid du" Bra bok om man gillar spännande böcker  som handlar om kärlek,relationsproblem,otrohret osv osv :)

Hej Hej

Har inte uppdaterat på ett tag. Har kännt mig väldigt trött :) Har gått i säng vid  19-20 tiden under snart en veckas tid. Min Bärbara är skickad på lagning,så vi använder den gamla datorn just nu. Ska strax hoppa i säng. Först ska jag se några gamla avsnitt från Bigbrother 2011 :)

Älskar tomtar

Jag verkligen älskar tomtar :)  Stora som små! Alltid lika roligt att gräva i Jullådorna och se alla fina tomtar i både rött och grönt :) Det ger mig någon form av trygghet.  Nu börjar fler och fler butiker att ställa fram alla fina tomtar och det känns mysigt :) sen jag flyttade i hop med Micke ,så har jag blivit många tomtar rikare :)
 

<3

 

Fredag!

Men ändå känns det jätte konstigt..... Hade en jätte konstig dröm innan jag vaknade,så det är kanske därför?   Vi har faktiskt börjat att dra fram allt julpynt. I går strök micke juldukarna  och adventsstjärnorna har kommit upp. Jag vet at det är lite tidigt,men faktum är att vi aldrig firar jul hemma hos oss,så jag vill gärna hinna njuta av vårt fina pynt innan det är dags att plocka ner det. Granen kommer dock inte upp förrens till första advent eller något. Vi kör med plastgran eftersom det är mer praktiskt för oss som inte orkar hålla på med en riktig :D och som sagt,så är vi inte hemma under jul ändå :) Annars älskar jag äkta granar :) Doften  och allt som har med granar at göra. Tänkte dock plocka in lite granris och sätta i en vas för att sedan pynta det :)  Det man kan göra om man vill ha lite extra julkänsla det är att elda upp lite granris hemma,så doften av gran sprider sig i hemmet :)  Det ska dock ske med försiktighet :) Inte nära gardiner eller annat som inte är flamm säkert. Känner mig så exalterad :)   Förra året började vi dricka glögg redan den 17 nov :D   Längtar efter glögg med pepparkakor :) Det luktar så gott  med alla glöggkryddor :)   Ska sluta babbla om julen nu :)   Och bara mysa av tillvaron.

Vit choklad och saffran

Vit choklad och saffran
4 portioner
 
150 g vit choklad
3 dl vispgrädde
2 ekologiska ägg
1 g saffran

Rör ner saffran i grädden och vispa det luftigt i en bunke och vispa äggen tills de blir ljust gula i en annan bunke. Smält chokladen i micron och vispa ner den i äggsmeten. Vänd ner grädden och häll upp i små formar. Ställ i kylen (gärna över natten!) innan servering.

Candle of hope

  Ljuset kan symbolisera mycket. För mig symboliserar det hopp och trygghet.Nu börjar det gå mot jul och snart kommer tusentals ljus att brinna i varje hem och hus. Jag vill publicera detta ljus som en liten glädjespridare. Som en symbol på att hoppet är det sista som lämnar..Detta året har varit ett svårt och tufft år på många sätt med bl.a dödsfall m.m.  Jag hoppas att denna smärta ska försvinna så kroppen och själen får ro igen. Så länge,så får man ta en dag i taget.    Fånga dagen // Linda

Grattis Mormor på din 78 årsdag.

Idag skulle min mormor ha firat sin 78 årsdag,men tyvärr,så fick hon inte vara med denna dag. Jag vill iallafall önska henne en riktig bra födelsedag där uppe hos änglarna.
 

Om gud hörde mig

Skulle jag vilja be honom hälsa mormor att hon är saknad. Jag skulle även be honom om mod och styrka att klara mig igenom denna tid. Jag är så otroligt tacksam för maten på bordet, för alla människor som bryr sig och hjälper dom som har det svårt. Jag är även tacksam över alla unika personer som vandrar på denna jord. Tack för allt gud vem eller vad du nu är... Det får man tolka fritt.  Vill Tacka moder jord för vår vackra natur och  allt som tillhör...Jag är så tacksam över mitt liv. Över att just jag fick födas och bli en del av vårt jordklot.Jag är lycklig över den kärlek och lycka som jag har fått känna och känner än idag. Alla har en mening och allt betyder något. Att få älska och bli älskad är det finaste man som människa kan få uppleva. Att få älska en syster, en broder och sina föräldrar sin morföräldrar är en gåva .. Det är en gåva att kunna älska någon.Man ska ta hand om varandra. Jag hoppas att fler tänker så.  Jag vet att det finns fler som tänker så,men som inte visar det.   Våga visa det!

:)

 

Doggylove <3

 

Hemma i skåne igen

Nu är man hemma i skåne igen. Känns faktiskt skönt. Jag tycker att det var en rolig vecka i Göteborg också,men blev så trött på vädret som inte gjorde som jag ville. Ska lägga in bilderna på begravningen sen. Känns jobbigt att behöva ha dom på bloggen då det  kommer påminna mig om döden varje gång jag ser dom,men ja lägger in dom iallafall..... Kanske är bra för bearbetning eller nåt....
 

Sista dagen i Göteborg

Idag är det sista dagen i Göteborg.har haft jtte roligt med mina syskon. Gått på stadsvandring,käkat på paprika på backaplan med brorsan och Micke i går. Var ju på begravning i tisdag.Roligt att träffa alla... Iallafall nästan alla. Mamma blev dock besviken för hur omogen hennes egna syster och bror är som framför alla danskarna visar att dom gör skillnad. Tom maja och flemming och resten av mammas mostrar märkte det och sa att det var för jävligt,men dom ville inte ställa till en scen för det var ju trotts allt mormors begravning så alla teg av respekt. mammas ena kusin var inte med vilken var synd men jag förstår henne. Mammas ena syster (Vill inte nämna namn) hade sagt till mammas kusin att dom kunde vara vänner,men inte om dom umgicks med "R" så dom hade sagt till henne att det är ju den personen vi vill vara vänner med och tänker minsann inte göra sig ovän med honom.... Ja det är och kommer alltid att vara bråk i släkten. Vissa kommer som tur är inte märka av bråken då vissa av mammas syskon gillar att fjäska.... Jag tycker iallafall att begravningen var jätte fin.... Man fick desutom se mormor i öppen kista om man kom lite tidigare vilket jag och många andra gjorde. Fina psalmer och tal...  ja vad ska man säga :)    besviken på att två personer betedde sig dumt och skämde ut sig inför danskarna genom att inte nämna att min mamma och runo fanns emd i familjen. Synd att mamma inte fick veta att man kunde hålla tal om hon ville,synd att mamma inte fick vara med och dela på den stora kransen som låg på kistan,synd att mamma inte fick vara med på förberedelserna inför begravningen när två andra fick,synd att dom behandlade min kära mamma som om hon inte fanns  där.... jätte tragiskt att dom tog åt sig äran och synd att alla inte såg sanningen när dom var där ,tråkigt att min mamma inte fick bilder som delades ut på mormor och morfar,som hon så gärna ville ha....... Annars var det jätte fint..... Jag hoppas innerligt att ALLA ser att det inte är som det ser ut att vara. Att dom flesta där ogillar varandra,attdet inte finns någon kärlek utan bara falskhet,förtal och snack bakom ryggarna,men det är så det ALLTID har varit och ALLTID kommer att vara .....  men man väljer själv om man vill vara en del av alla lögner eller om man vill finnas där för dom som nte fick något.

Göteborg

Reser till Göteborg idag. Känner migfruktansvärt stressad. Nästan så jag ville skita i att åka. Mår inte så bra kroppsligt. Hoppas jag kan gå på begravningen i morgon. Känner mig ganska trött,ont i benen,irriterad på gränsen till att bryta i hop..men det får la gå ändå..... Ska ta en åksjuketablett iallafall...

Well

 
I morgon bär det av mot Göteborg. Det ska bli kul attträffa mina syskon och föräldrar. Just nu är Micke på väg med våra fåglar till Kävlinge. Mickes Pappa ska passa dom åt oss. Känner stor saknar efter dom. Sakanr deras kvitter :)   men ja får se dom om en vecka igen...  men önskar att jag kunde ta med dom,men det blir lite vsårt att bära på allt.  Saknar er mållgan och saga :) Mammas bäbisar <3

Mina två Älsklingar

 

Alla helgons dag

 
 
Idag är det "Alla helgons dag" Jag och min älskade gick genom kyrkogården här i Landskrona och jag säger bara HERRE GUD!!!  Det var så sagolikt vackert. Massor med mäniskor som var där för att hedra sina döda anhöriga. Dom hade satt strålkastar lampor på det stora trädet i mitten av kyrkogården som lös upp så fint. Ljus överallt och det stod några tjejer som sjung i kör :)  Det var som en dröm :) Vi fick några bilder,m,en dom blev inte bra... Man fick inte med allt  och man ser inte hur det såg ut  pga dåligt ljus osv... men jag lägger in dom iallafall :)

<3

 

1a NOVEMBER!!!

Shit! vissta sa jag i går att det var 1a Oktober? Visst sa jag det? Eller var det kanske inte så? Hmmmmm    Vart tar tiden vägen?    Har den verkligen sprungit så fort? Eller har den bara gömt sig för mig? Jag börjar undra :D   Det börjar ju för bövelen att  gå mot Julafton. Hur ska jag hinna med? hahaha :D   Snart stårman där i köket och bakar pepparkakor medans  man lyssnar på "Driving home for christmas" Snart sitter man runt julbordet och skickar runt skinkan rödkålen,fatet med bröd och ost :D och allt annat som man äter :D    Dom börjar redan sälja julpynt och julmust i affärerna :D Snart börjar folket att pynta i sina fönster.  Jag vet inte ens vart detta året har tagit.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus