Gottnytt år

 

Belive


Dagarna som gått

Har varit väldigt roliga :)  Har spelat onlinespel med min sambo och min bror. Spelet heter team fortress 2 och går ut på att man är uppdelade i två lag. Röd aoch blå och sen ska man då skjuta ihjäl de från andra laget :D Låter kanske inte som ett spel som jag normalt sätt skulle gilla,men faktiskt så fastnade jag för det :)

:)

Jepp nu har man provat att fira jul med bara sambon. Det gick fruktansvärt bra :)  Vi lyckades få ihop ett julbord trotts allt. Julbordet bestod av potatisgratäng,prinskorvar,lasagne,skinka,vörtbröd,ost,julmust..och snart ska vi äta risgrynsgröt med kanel och saftsås. Under dagen har vi varit ute ett flertal gånger,käkat skumtomtar,tittat på kalle anka och Karlbertil jonssons julafton och om en stund ska vi titta på svensson svensson och Tomten är far till alla barnen :)   Så kommer kvällen at se ut :)

Julafton

Nu är det officiellt julafton... Klockan har passérat 01.  Jag är bra nyfiken på hur den här dagen kommer att bli. Jag och Micke ska fira ensamma och det blir min första julafton nere i skåne. Har köpt hem mat och julmust och lite skumtomtar. Beslutade mig för att ha en lugn jul utan stress ,bråk och uttråkade miner runt mig.  Jag ser detta som en prövning. Det är dumt att förlita sig på att andra ska sköta julstöket.     God jul bloggen!!!

Julmagi

 

Två dagar kvar till dopparedagen :)

Ja tiden har gått fort. Nyss hade det precis blivit 1:a December och nu är det snart redan jul och nytt år :) Herregud!    Ikväll har jag käkat ost och skinksallad. Känner för att äta lätt. Ikväll ska jag dricka årets första julmust och äta kakor. Apotekarnes julmust ska det vara förstås :) Känner för att lägga in lite julbilder också... får se hur det blir med den saken,men jag har  kännt starkt för att göra det nu i några dagar,så man får väl försöka få tummen ur ;) *Thumbs up *    Jag ska även färga håret i kväll.. i brunt...
Jag tänkte tona håret med vanlig toning,men fick veta att det inte säljs längre,utan nu är det bara 28 tvåttars som gäller. Jisses det var så längesen jag tonade håret. Har i några år nu använt permanent färg så det är därför jag har noll koll om man säger så :D     Ska avrunda nu för att göra annat.
 
 
Hejdå så länge bloggen

Natti Natt

Nu har denna dagen lidit mot sitt slut. Endast tomten är vaken....
Har tittat på Raw comedy i kväll på datorn. Humor när den är som bäst :) Det är aldrig fel med lite humor som bjuder på massvis med skratt :) Ett skratt förlänger livet.. och jag  har lovat min älskling att jag iallafall ska försöka  göra allt för att bli så gammal som möjligt :) Snart ska vi gå och lägga oss,men jag vill vara vaken en liten liten stund till. Förövrigt så har lördagen som varit faktiskt varit riktigt bra :) Vi har varit ute och tittat på ett område som vi gärna vill flytta till. Vi har bestämt oss för att söka där :) Inte än,men i framtiden.... Vi har käkat gott och varit ett bra sällskap för varandra helt enkelt :) Skrattat mycket har vi också gjort och herregud vad det är härligt att skratta :)) Det är så underbart de stunder man verkligen känner sann och  genuin lycka som kommer i från hjärtat. När man släpper alla tyngder och  njuter av livet och allt man har. Jag har kommit på att mitt liv inte är sämre än någon annans. Jag har allt jag behöver för tillfället och vill jag ha mer sen,så är det bara att se till att skaffa det. Förstår inte varför folk pressar sig själv. Bara vill ha mer och mer och nöjer sig inte med mindre. Jag kan förstå att folk vill skaffa sig erfarenheter,men att känna att man hela tiden måste göra något måste kännas  jobbigt. Vet att vissa säger att dom inte vill dö nyfikna,men vem bryr sig egentligen? När man dör så är man död och då spelar ingenting av det man har gjort någon som helst roll. Vissa gillar att göra mycket och andra tycker om att ta det lungt. Det finns ingen som bestämmer vad som är rätt eller fel för någon annan. Det värsta jag vet är när folk säger till andra "Skaffa dig ett liv" bara för att personen i fråga inte är ständigt aktiverad med massa grejer. Man ska inte göra saker bara för görandets skull tycker jag,utan ska man göra något så ska det vara för att man verkligen vill göra det.... och inte för att passa in.

So true

 

Fredag

En aning berusad beslutar jag mig för att avsluta denna dagen :) Hoppas på att slippa baksmälla i morgon. Natti bloggen.... Sov gott och vakna..... Nykter

Dagarna innan jul

Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag och Micke ska göra under julen. Ville så gärna fira jul med hans pappa
eller åka till köpenhamn och fira jul där med bara Micke :) han är den mest underbara mannen och han är även min familj .. Den jag står  mig närmast och den som verkligen känner mig som den jag är. Han ljuger inte för mig,han sviker mig inte. Därför älskar jag honom högst av allt <3 Just nu är han på väg till Lund och ska hämta våran dator. Saknar honom så jag spricker... Han är den som har stöttat mig mest när alla andra svikit mig. Han är den som lyssnar på vad jag har att säga medans andra bara pratar om sig själva. Det är han och jag mot hela världen.
Det känns otroligt skönt att ha någon som honom vid min sida. Det finns väldigt få sådana killar i världen,som verkligen brinner av passion till sin kvinna :) Älskar dig micke <3

Happy fucking everything

 

Vinter

 

....

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Trött

Om en stund tänkte jag hoppa i säng. Det är trotts allt en dag i morgon också. Jag har varit vaken sen 04 och det börjar kännas i  ögonen. Jätte tråkigt att lägga sig tidigt på en lördag,men faktiskt bra för kroppen. Man ska lyssna på sina kroppsignaler. Många skiter fullständigt i sina kroppsignaler,men jag har börjat att lyssna på dom väldigt noga. Man måste vara snäll mot sin kropp! Dagen har annars varit lugn. Vi var ute en stund förrut och sen har jag tittat på tre kronor. Jag har verkligen fastnat för den gamla kultserien :D Natti natt bloggen!!!!

Lucia

Så har det även hunnit bli Lucia :)  Lussekatternas dag som det nu mera känns som :) Ville bara önska bloggen en glad lucia :) Får se om det blir några lussekatter här idag :)

Andra advent

Idag är det andra advent och snön har försvunnit med regnet. Jag som tyckte att det var så mysigt. Igår gick vi till havet på kvällen runt 21. Blev helt förvånad  när vägen vid vattnet hade blivit täckt av sjögräs,men insåg ganska snabbt att det hade ju varit översvämning där tidigare i veckan Pga stormen sven ... Det var iallafall en skön kväll. Kylan bet sig fast i huden och det glänste av frost på vägarna :) När vi kom hem så värmde vi oss med kryddte och några avsnitt av tre kronor på nätet. Det var en fin lördag,så jag känner mig nöjd med helgen.

Förresten...

Hittad eett recept p åen annan blogg som jag tyckte lät gott så här till jul...
 
Lingonsaft med kanel, nejlika och apelsin
2 l lingon
5 dl vatten
5 dl strösocker per liter avrunnen saft
 
2 kanelstänger
10 torkade nejlikor
saft från 1 apelsin
 
Koka upp vattnet i en stor kastrull. Skölj bären väl  Lägg i bären i det kokande vattnet och låt koka i ca 10 min. Mosa bären mot kanten av kastrullen.  Häll därefter vätskan i en sil och låt stå i ca 30 min. Mät saften och blanda i 5 dl socker per liter och häll tillbaks saften i kastrullen igen och koka i ca 10 min. Skumma av och häll därefter upp i rengjorda flaskor. 
 
Blanda ut koncentrerad saft, jag gillar en stark saft och använder i 1 dl vatten till 1 dl saft. Värm upp den utspädda saften med apelsinsaft, nejlikor och kanelstänger. Låt dra i ca 10 min. Servera varmt.
 

Känne rmig hemsk

Jag känner mig som världens vidrigaste och hemskaste människa i hela världen nu i kväll. Samvetet bara stiger och gråten sitter i halsen. Jag önskar att jag var en bra människa och det är jag ibland,men ibland beter jag mig så jävla dumt. Säger saker utan att tänka mig för,brusar upp över små petitesser. Jag orkar inte med mig själv när jag blir sån. Jag blir så ledsen när jag väl satt mig ner och tänkt efter...  Jag är väldigt överkänslig och nu när det är så många nya förändringar,så  blir det extra jobbigt,då jag brukar ta tid på mig att vänja mig.... Ska snart se på en film och lugna nerverna. Ramlade på hallgolvet förrut. Blev en stor duns när jag ramlade med ryggen mot klinkersgolvet.
 
Hejdå bloggen.... Natti natt...

5 December och halv storm

Idag är det halv storm här i skåne :D klass 2 varning enligt aftonbladet,men inte gör det mig något :) Jag fick nämligen mina parfymer från victorias secret, så jag kommer att vara glad hela dagen! Tog på mig den ena "Pure seduction" och den luktar himmelskt :O Ångrar verkligen inte att jag beställde dom :) Det bästa med dom parfymerna där är att dom luktar så himla sött.... Jag har ju beställt från det märket innan fast en body mist som heter "Coconut passion" Den finns även i parfym men där är flaskan mindre.
Nu ska jag göra lite annat :) Hejdå bloggen!
 

:D

 

4 December

Har egentligen inget att säga,men jag ville bara skriva nåt :) Idag kommer döden döden döden på 2an. Det ska jag se. Det ger mig en bättre syn på döden än vad jag tidigare har haft. I helgen samt i går,så skickade vi i väg alla julkort till dom vi tyckte förtjänade ett och det var inte många :) Min familj fick två för att dom är bäst :) Ett av dom spelade en melodi när man öppnade det :)   Känns iallafall bra att ha fått det gjort.Brukar ananrs inte vara den som skickar julkort,men i år blev det en del :) Det var väl bara detta jag ville skriva :) Blev ju en del ändå :D

:)

Idag beställde jag två parfymer från victorias secrets. Love spell och pure seduction. Ser fram emot att få dom :)

Första advent i Landskrona 2013

 
 
 
 
La ut lite bilder som visar hur denna dagen  har sett ut för mig :) Tyvärr så krånglade datorn så det blev dubletter haha :D men det gör inget.
0 åsikter finns i detta inlägg
Skrivet » 2013-12-01, 21:01:00 i kategori Allmänt

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus